Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Imate više sreće nego pameti ove sedmice. Čak i ako vi lično uspijete da zabrljate nešto, sve će se riješiti i srediti, pozitivnom igrom slučaja ili posredovanjem nekih osoba.

Ako vam nešto nije jasno ili ne znate na koju stranu da se okrenete, nemojte sami da odlučujete, niste trenutno sposobni za tako nešto. Bolje pitajte – ima u vašoj okolini mudrih i razumnih ljudi koji će vam otvoriti oči i ukazati vam na pravi put. Vi pravite planove, trenutno ste u tome najbolji, a realizaciju ostavite za neki drugi put.

Ljubav. Ljubav vas hoće. Samo je pitanje: da li vi hoćete nju? Ili, da li umijete uopšte da se snađete ili prepoznate pravu ljubav? Ako ste dugo čekali emociju, tom čekanju je definitivno kraj. Ono što dolazi vezaće vas i obavezati, umotati vas u meke ljubavne okove i više bježanja od toga nema. E sad je problem: da li ste vi spremni da se odreknete svoje slobode? Ili, da li ste spremni da priznate da ste zaista zaljubljeni preko ušiju ili ćete i dalje to što osjećate nazivati hemijom i strašću i “samo seksom”? Samo vi možete odgovoriti na ova pitanja…

Što se tiče zauzetih Škorpija, pustite da vas voljena osoba vodi i da ima glavnu ulogu u vašoj vezi. Ona trenutno zna bolje od vas.

Zdravlje. Moguće su neke sitne alergije ili, kod starijih, problemi sa venama. Neki od vas imaće i problema sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info