Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Mars iz polja karijere u neskladu je sa planetama u vašem znaku, što znači da ćete morati da se nešto više prilagodite i ljudima, ali i okolnostima u poslovnom segmentu. Više lijepih manira i takta, manje inata i tvrdoglavosti i sve će biti apsolutno u redu.

Ne provocirajte saradnike niti odgovarajte na njihove provokacije, jer od toga neće ništa pozitivno ispasti. Blaga nervoza je prisutna početkom sedmice, vjerovatno zbog obaveza koje su se nagomilale, a sada ih treba završiti za kratko vrijeme.

Ljubav. Vaše polje ličnosti je izuzetno naglašeno, jer se u njemu trenutno nalaze Neptun, Venera, Merkur i Sunce. Ukoliko ste u vezi ili u braku, valjalo bi da razmislite da li ste previše obuzeti sobom i da li ispravno razmišljate kada tvrdite da vas partner namjerno ignoriše po nekim pitanjima. I te kako je moguće da ne vidite stvari na pravi način. Baš iz tog razloga, više se usmjerite na emotivni, onaj nježni i ljubavni dio, a rasprave i pridiikovanja ostavite za neko drugo vrijeme.

Što se tiče slobodnih, ova sedmica, ali i naredni period, izbacuju vas u prvi plan. Oči suprotnog pola biće okrenute prema vama i samo od vas zavisi kome ćete i da li ćete uopšte dati “zeleno svjetlo”.

Zdravlje. Ako ste stariji pripadnik znaka, pridržavajte se savjeta doktora i nećete imati većih problema. Kod mlađih postoji potreba da promijenite nešto u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info