Rak: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Što se posla tiče, neke neugodne situacije ste pretumbali preko glave tokom prošle sedmice i sada ulazite u nešto mirnije razdoblje. Doduše, početkom sedmice će biti užurbanosti i velikih aktivnosti, ali imate dovoljno energije i volje da ovo “ispeglate” bez velikih problema.

Neki poslovni saradnik vas može nakratko iznervirati, ali mu nećete dozvoliti da poremeti vaš tok dnevnih obaveza. Saradnje sa strancima i državnim i javnim ustanovama su trenutno u fazi napredovanja i velikih aktivnosti.

Ljubav. Ova sedmica je izuzetno dobra za sva emotivna dešavanja, bilo da ste sami ili imate partnera. Naravno, za one koji su u vezama, to ne znači da povremeno neće doći do nekih manjih trzavica, ali u ovom periodu vam je jednostavno da ih prevaziđete, jer je emotivnost naglašena pa je lako svađu okrenuti u nježnost i ljubav.

Što se slobodnih Rakova tiče, mješavina zanosa i hemije trenutno vlada kod vas pa je i te kako moguće otpočeti sa ljubavnom pričom. Naglašeno deveto polje govori o tome da postoji šansa da ova osoba bude iz daleka, ali i da je upoznate prilikom nekih seminara, kurseva. Takođe, potencirano je i polje posla pa ovo može biti osoba sa kojom poslovno sarađujete.

Zdravlje. Mlađim Rakovima je ovo odličan period, osjećate se savršeno, puni energije. Što se starije populacije tiče, dobar je trenutak da češće provjeravate krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info