Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Pritisak na vas preko poslovnog segmenta je nešto naglašeniji ove sedmice, naročito na njenom početku, ali je takođe naglašena i vaša potreba za inicijativom i ambicija. Najbolje će proći oni Ovnovi koji sarađuju sa inostranstvom, koji rade u državnim i javnim firmama.

Vama se otvaraju neke dodatne mogućnosti, ali i zanimljive informacije dolaze do vas. Generalno gledano, nešto lošiji odnos sa kolegama i poslovnim partnerima. Takođe, vrlo aktivna konkurencija i potrebno je da budete obazrivi.

Ljubav. Konjukcija Venere sa Neptunom i kvadrat između nje i vašeg vladara ukazuju na to da će tokom ove sedmice uglavnom povjerenje i vjernost predstavljati kamen spoticanja između vas i emotivnog partnera. Da, definitivno se ovde nešto “iza brda valja” pa bez obzira da li je u pitanju laki flert sa drugom osobom ili zaista ulazak u tajnu vezu – i vi i voljena osoba osjećate da se nešto dešava…

Ukoliko ste slobodni, baš ste u fazonu inicijative ove sedmice. Želja za provodom i zabavom kod vas se jako probudila, a i prilično ste zagrijani za nekog ko vam onako, slatko izmiče i mami vas. U ovom je periodu lako zaljubiti se na brzaka i poletiti, a ne vidi se da će vam biti problem da ostvarite svoje emotivne želje.

Zdravlje. Stariji Ovnovi bi trebalo da obrate pažnju na ishranu, ali i da se pridržavaju savjeta doktora, pogotovo ako imaju probleme sa krvnim sudovima. Kod mlađih – dobra energija i raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info