Lav: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Promjene kojima težite nastupaju nešto brže nego do sada, ali vi još uvijek ne vidite na koji način ćete uspjeti da sve obavite onako kako želite. Dobijate neke informacije, neka obećanja, ali niste sigurni da li na to možete da se oslonite.

Ovo nije negativan period za vas, ali će vam se povremeno činiti da vam realizacija izmiče iz ruku. Morate biti strpljiviji. Imate dobar kontakt sa postojećim saradnicima, ali ako budete pokušavali da otpočnete neku novu saradnju ili dogovor, imaćete teškoće da se sporazumijete.

Ljubav. Naglašeno polje strasti neće ostaviti ravnodušnim ni slobodne ni zauzete pripadnike ovog znaka. Ako ste u vezi, najbolja vam je varijanta da tu hemiju aktivirate sa partnerom, jer ako budete pokušavali da švrljate sa strane, više je nego izvijesno da idete u problem. Možda biste u početku i uspijevali da sakrijete od voljene osobe ono što se dešava, ali vrlo brzo ćete ući u fazu kada vas partner može “pročitati”, a onda, naravno, slijedi frka u najavi.

Zato slobodni Lavovi mogu da se opuste i da uživaju. Švrljajte, brljajte, zavodite i budite zavedeni. Da, možda se možete zanijeti više nego što biste vi to voljeli, ali šta sad – i to je za ljude. Neki od vas će možda poželjeti i da sjede na dvije stolice – i to je skroz u redu ako vam prija.

Zdravlje. Starijima stoje tegobe sa pritiskom ili glavobolje u prvom dijelu sedmice. Ostatak perioda je povoljan u zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info