Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Prošla sedmica je bila burna i povremeno tenzična, ali u ovu ulazite u potpuno drugačijem fazonu. Vaše polje komunikacije i dogovora je jako naglašeno pa je vrijeme da saslušate šta drugi imaju da vam kažu i da vam predlože. Može ovdje biti lijepih dogovora i početaka nekih finih poslova i saradnji.

Ako ste privatnik, nemojte se zalijetati, pogotovo ako su poslovi sa inostranstvom u pitanju, prvo dobro pročitajte ugovor, da ne biste propustili neke veoma bitne stavke. Više obratite pažnju na dokumenta i papire.

Ljubav. Koji god problem da iskrsne između vas i voljene osobe, lijepa riječ i razumijevanje će ga “ispeglati” očas posla. Ponedjeljak i utorak donose jednu nešto burniju energiju, već poslije toga u potpunosti ćete se okrenuti jedno drugom, kao da nikakva tenzija nikada nije ni postojala. Do kraja sedmice vas očekuju sklad i harmonija. Neki od vas mogu isplanirati i zajedničko, kraće putovanje.

Što se tiče slobodnih, neko ko je u vašoj blizini, možda čak i u komšiluku, pokazuje jasno i otvoreno zainteresovanost za vas. Mars u polju podsvijesti vas malo “bode”, ubacuje vam u glavu nesigurnost, tjera vas na ishitrene poteze – nemojte da ga slušate, neka se stvari odvijaju same od sebe, to je sada najbolje.

Zdravlje. Kod mlađih je i dalje problem sve ono što se vezuje za psihu i stres. Starijoj generaciji stoje manji problemi sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info