Djevica: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. U prvim danima ove sedmice očekuju vas neki napeti, ali u isto vrijeme vrlo podsticajni momenti u poslovnom segmentu. Da, možda ćete raditi pod pritiskom, ali ćete završiti i više nego što ste planirali.

Generalno gledano, naglašeno polje poslovnih partnerstava i saradnji govori o potrebi da se prilagodite onima sa kojima radite i da učinite ono što je u vašoj moći da sve teče bez problema i stabilno. Što se novih poslova i dogovora tiče, budite nešto oprezniji i nemojte donositi odluke na brzinu.

Ljubav. Pokušajte da se prepustite dešavanjima u emotivnom segmentu. Mozak isključite, ionako vam u ovom periodu racio nije naglašen i prepustite se onome što osjećate. Biće nekih situacija sa partnerom koje mogu da vas poljuljaju i iznerviraju, ali sada ih je lako prevazići. Što se više usmjeravate na osjećanja, na neke fine ljubavne momente, bolje ćete funkcionisati sa voljenom osobom.

Što se slobodnih tiče, ovo je odličan period da se otpočne nešto trajno i vrijedno. Moguće je da imate ružičaste naočale na nosu, ali ovaj zanos koji osjećate nije bez pravih osnova. Možda ćete se na samom početku ustručavati i biti nesigurni, ali će vam druga strana brzo dati “vjetar u leđa” otvorenim pokazivanjem zainteresovanosti.

Zdravlje. Mlađa generacija je stabilna po pitanju zdravlja. Kod starijih manji problemi sa kičmom ili venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info