Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Jako naglašeno polje karijere, što ne znači da će sve u poslovnom segmentu funkcionisati lagano. Imate neke nove ponude, prijedloge, ali ni sami ne znate koliko se u ovom periodu možete osloniti na njih.

S obzirom na to da je trenutno vaš vladar u ne baš dobroj poziciji u znaku Riba, savjetuje vam se da, prije bilo kakvih bitnijih odluka, potražite savjet osobe koja je neutralna i koja može racionalno sagledati ono što vam se nudi. Obratite pažnju i na dokumentaciju, jer možete izgubiti važne papire ili pogriješiti.

Ljubav. Nije lako doći do emotivnog sklada u ovoj sedmici. Stoji izvijesna nestabilnost, mogućnosti za rasprave koje neće biti dugotrajne, ali će i vas i partnera ostavljati iscijeđene i nesigurne u nastavak odnosa. Čak i ako budete ćutali i povlačili se, da biste izbjegli svađu, partner će to pogrešno protumačiti i optuživati vas da nešto muljate, krijete, tajite od njega. Najbolje ćete funkcionisati u spavaćoj sobi pa bi možda bilo mudro da se više okrenete ka tom “segmentu”.

Što se tiče slobodnih, vama se pojavljuje neko ko je izuzetno šarmantan, zanimljiv, misteriozan i prema kome osjećate jaku seksualnu hemiju. Ukoliko vam se ta osoba pojavljuje preko posla, više je nego izvijesno da ćete otpočeti neku priču sa njom.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom stoje starijim Blizancima, naročito u prvom dijelu sedmice. Mlađa populacija je u dobrom zdravstvenom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info