Bik: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Vaše polje prijatelja, budućnosti, društvenih i socijalnih organizacija od ove je sedmice prosto nakrcano planetama pa je moguće da dobijete neku ponudu za posao ili prijedlog za saradnju, koji ima perspektivu i mogućnost trajanja.

Problem će vam biti da se dogovorite, jer će pregovori ići dosta teško, uz mnogo nerazumijevanja i ponavljanja. Generalno gledano, Bikovi bi ove sedmice trebalo da obrate pažnju baš na komunikaciju sa saradnicima, jer je ona izuzetno loša i može dolaziti do zbunjujućih situacija.

Ljubav. Kada su u pitanju partnerski odnosi, čini se da u ovoj sedmici zaista previše očekujete. Vašu potrebu za emotivnom sigurnošću, ali i za nježnjošću i nekim romantičnim momentima, voljena osoba teško da će moći da ispuni. Nije čak ni važno da li neće ili ne može, poenta je u tome da nećete dobiti ono što vam je potrebno. Neki će se zatvoriti u sebe i tiho patiti i maštati o onoj idealnoj ljubavi, drugi će potražiti utjehu u društvu prijatelja…

Što se tiče slobodnih Bikova, neka hemija postoji između vas i jedne osobe. Sad, čini se da vi i druga strana potpuno drugačije gledate na ovo. Osoba koja vam se dopada bi najradije samo avanturu, a vi već maštate u fazonu: “I živjeli su srećno i zadovoljno do kraja života”…

Zdravlje. Promjene vremena vam ne prijaju pa može dolaziti do problema sa spavanjem, a često ćete se osjećati iscrpljeno i smoreno. Stoje i mogućnosti za alergije. Ne koristite lijekove na svoju ruku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info