Dnevni horoskop za 17.02.2018.

0

Ovan


Danas vas čeka gomila nekih obaveza koje niste završili u prethodnim danima, a obavljanje svega ovoga će vam prilično teško pasti. Vi ste dan isplanirali drugačije i moguće je da ćete svoje planove sada morati da promijenite. No, za ovo ste i sami krivi – ostavljali ste sve za sutra i zanemarivali posao.
 

Bik


Prije nego što krenete u raspravu sa nekim ljudima, prvo provjerite da nije možda greška do vas. A to je sada i te kako moguće. Prema tome, ne dižite tenziju bez prijeke potrebe. Ubijeđeni ste da voljena osoba krije nešto od vas. Umjesto što dramite, sjedite i porazgovarajte normalno i otvoreno.
 

Blizanci


Vi ste danas raspoloženi da provedete vrijeme sa članovima porodice ili sa voljenom osobom. Međutim, izvijesno je da ćete neke obaveze morati da odradite, a one će vam oduzeti mnogo više vremena nego što ste to očekivali. No, makar je veče u potpunosti otvoreno i samo vaše. Iskoristite ga za izlazak.
 

Rak


Ako danas morate da završite neke obaveze, definitivno je da će vam to teško pasti. Niste nimalo u fazonu za tako nešto i moguće je da ćete pokušati da se, na sve moguće načine, izvučete od toga. Danas možete napraviti dogovor sa osobom koja vam se dopada, čak se i susresti u večernjim satima.
 

Lav


Danas vam ljudi lako kvare raspoloženje. Moguće je da će neko vama bitan zaboraviti na dogovor ili obećanje koje vam je dao, što će vas jako iznervirati. Takođe, moguće je da ćete morati da “skratite” vrijeme za jedan emotivni susret, zbog porodičnih ili privatnih obaveza koje morate završiti.
 

Djevica


Mnogo se bolje osjećate nego u prethodnim danima. Vaše dobro raspoloženje i želja za pokretom su se vratili pa ćete jako požuriti da završite sve ono što ste propustili. Takođe, popodnevni sati su vrijeme da se vidite sa nekim ljudima kojima ste to odavno obećali. Odlično i za flertovanja sa suprotnim polom.
 

Vaga


Bićete više nego raspoloženi u prvom dijelu dana i tada lako možete ostvarivati određene kontakte, ali i pokrenuti priču sa nekim ko vam je interesantan. Večernji sati su nešto statičniji, moguće je da nećete uspjeti da ostvarite planove za izlazak. Prijatelji ili emotivni partner vas mogu ispaliti u poslednjem trenutku.
 

Škorpija


I vama je dan odličan sve do kasnih popodnevnih sati. Spremni ste za akciju, bilo da je ona poslovne ili emotivne prirode. Međutim, ako ste isplanirali susret sa voljenom osobom ili prijateljima u večernjim satima, vjerovatno nećete otići. Možete biti pospani ili imati probleme sa glavoboljom.
 

Strijelac


Mirni ste, ali niste u nekom posebnom raspoloženju. Moguće je da su uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama pa vam je danas potrebno da se malo “isključite” i distancirate od svih. Objasnite voljenoj osobi da vaše povlačenje ne bi shvatila na neki lošiji način.
 

Jarac


Vrlo ste angažovani tokom današnjeg dana, ostvarujete lako kontakte sa ljudima i moguće je da ćete dogovoriti i jedan važan susret. Možete malo nervirati druge svojim konstantnim podsjećanjima da kasne sa ispunjavanjem onoga što su obećali. U emotivnim relacijama danas vladaju mir i stabilnost.
 

Vodolija


Danas ste u velikim razmišljanjima, pravite taktike, planove i počećete da kontaktirate osobe koje vam mogu pomoći da ovo i ostvarite. Malo ste manipulativni u odnosu sa voljenom osobom. Želite nešto, ali nećete da to otvoreno i kažete pa ćete navoditi partnera da sam zaključi šta vam je potrebno.
 

Ribe


Danas možete napraviti izuzetne dogovore sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U pitanju je poslovna ponuda koja bi mogla biti jako isplativa za vas. Danas vas hoće sve ono što je vezano za novac pa se aktivirajte i iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Podsjetite i svoje dužnike na sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info