Dnevni horoskop za 15.02.2018.

0

Ovan


Danas vas očekuje malo užurbanosti, ali one pozitivne. Energija koju osjećate vrlo je podsticajna i sada možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Zamjerate voljenoj osobi na nekim njenim postupcima, ali ni ona vam neće ostati “dužna”. Moguće su kraće rasprave.
 

Bik


Trebalo bi da donesete jednu odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija. Iznenadiće vas poziv od osobe koju niste očekivali da čujete. Pojedinima moguće i kraće poslovno putovanje. U emotivnim relacijama može doći do kratkotrajnih tenzija.
 

Blizanci


Težićete skladnim odnosima i životu udvoje. Pokazaćete više inicijative prema osobi koja vam se sviđa. Veze s prijateljima i saradnicima biće jake i sudbonosne. Neki će putem druženja doći do novih mogućnosti ili tek prigoda za dobru zabavu, a slobodnjaci će imati više šanse za ozbiljniju vezu. Više pažnje posvetićete svom izgledu.
 

Rak


Dan će obilovati zanimljivim događanjima pa će vam ostajati malo vremena za odmor. Ljubav će biti vaš glavni pokretač, a odnos s dragom osobom pun ljubavi i razumijevanja. Na odlasku s posla još dugo će vas zadržati kolege, a zbivanja u domu biće dinamična i zahtjevna. Posjeta prijatelja mogla bi potrajati do kasno u noć.
 

Lav


Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda pa nemojte dopustiti da vas neko upotrijebi za svoje skrivene namjere. Nedostaje vam partnerova pažnja, ali često pretjerujete sa svojim prohtjevima. Lagana hrana i više kretanja pozitivno će se odraziti na vašem izgledu, ali i raspoloženju.
 

Djevica


Sređivaćete račune, posjećivati poslovnice banaka i odvojiti određeni novčani iznos za prijeko potrebne stvari. Bićete posrednik pri rješavanju tuđih problema ili riješiti jednu zamršenu situaciju. U ljubavi ćete se povoditi isključivo željama i strastima. Pripazite kako drugoj strani zbog toga ne biste postali naporni.
 

Vaga


Pruži li vam se prilika za putovanje, proširićete poznanstva i vidike. Mnogi će se dokazivati kroz poslovni uspjeh ili živjeti iznad svojih finansijskih mogućnosti. Moraćete početi opreznije raspolagati svojim prihodima. Ljubavni život obilovaće promjenama. Na vama će biti da odlučite: upustiti se u avanturu ili ne.
 

Škorpija


Imaćete malo energije i vremena oko poslova koje ste planirali riješiti na drugačiji ili jednostavniji način. Malobrojni će se moći opustiti pa i ako ukradete koji slobodan sat za sebe, mogla bi vas opterećivati zvonjava telefona ili zabrinjavajuće poruke. Nećete moći računati na partnerovu podršku, jer će i on biti zauzet svojim brigama.
 

Strijelac


Radeći svoj posao, shvatićete kako ste srećni i bićete zadovoljni. Neće vam nedostajati dinamike i uzbuđenja kojima težite. Zabavljaće vas dogodovštine kolega pa ćete se i sami uživati prepričavajući vlastita iskustva. Briga o zdravlju i izgledu biće istaknuta. Planete će se pobrinuti da obnovite životne navike i osvježite spoljašnji izgled.
 

Jarac


Razmišljate da li će neko ostvariti obećanje koje vam je dao, ali ne želite da potencirate i da ga podsjećate. Ako je u pitanju novac, ova osoba će vam se vjerovatno javiti nekad u toku dana. Danas su mogući sukobi sa ženskim članovima porodice. Budite malo tolerantniji, izađite im ususret.
 

Vodolija


Nadređena osoba vam može uputiti kritiku zbog sporosti u izvršavanju poslovnih obaveza, ali vi to ni na koji način nećete ozbiljno shvatiti. Jednostavno – suviše ste dobro raspoloženi da biste se ovim opterećivali. Bitan vam je odnos sa partnerom, a on danas funkcioniše više nego dobro.
 

Ribe


Privlačiće vas nedostižni ljudi. Ipak, nećete žaliti ni vremena ni truda, a nedorečeni odnosi podizaće vam adrenalin. Zauzeti će dolaziti u iskušenje i biti između dvije vatre. Uspijete li se skoncentrisati i ozbiljnije posvetiti obavljanju poslova, svoju intelektualnu snagu i kreativnu energiju možete znatno bolje iskoristiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info