Dnevni horoskop za 08.02.2018.

0

Ovan


Što se više angažujete oko svojih poslovnih obaveza, imate utisak da vam stalno nove dolaze na dnevni red. No, nema potrebe da brinete – dan je odličan da završite sve ono što ste planirali kao i ono što niste. Emotivni partner vam sprema jedno lijepo iznenađenje – uživajte!
 

Bik


Povremeno će se neke komunikacije u poslovnom segmentu zahuktavati i biti na ivici rasprave, ali ćete svojom smirenošću umnogome doprinijeti da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtjevi ili postupci od strane voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno, sve će se srediti dosta brzo.
 

Blizanci


Potrebna vam je potvrda jednog dogovora i povremeno ćete biti dosta nestrpljivi, očekujući da ona i stigne. Ako možete, sve svoje obaveze završite u prijepodnevnim satima, jer ćete kasnije biti okupirani u potpunosti razmišljanjima o nekim drugim temama. Moguće čak i o jednoj osobi i susretu sa njom.
 

Rak


Iako ćete sve završiti na vrijeme i kako treba, ipak će vam neke obaveze dosta teško pasti. Malo ste umorni, nenaspavani, osjećate se prilično iscrpljeno i najradije biste se pošteno odmorili. Pošto niste u takvoj prilici – navalite na posao! Prijaće vam zato društvo voljene osobe u popodnevnim satima.
 

Lav


Trudite se da sačuvate hladnokrvnost u nekim kontaktima, ali ne možete da poreknete da biste najradije iskočili iz kože od nervoze. Moguće je da korijen vašeg nezadovoljstva trenutno leži u nekim lošijim ili nerazjašnjenim odnosima sa voljenom osobom. Ovo se može srediti danas, mnogo lakše nego što mislite.
 

Djevica


Prihvatili ste da odradite neke obaveze, ali povremeno se osjećate dosta iscrpljeno i ovo vam može pasti teže nego što ste to mislili. Pitanje je da li ćete uspjeti da završite u roku koji ste sami sebi zadali. Vjerovatno ćete morati da dio posla ostavite i za dane koji su pred vama.
 

Vaga


Prijaće vam da napravite neke promjene u ustaljenom dnevnom rasporedu. Dosta toga vam danas ide od ruke pa iskoristite dan koji je pred vama da zatvorite neke zaostale obaveze ili da pokrenete komunikaciju sa saradnicima koji su vam važni. Dosta flertovanja, dobro raspoloženje i zadovoljstvo.
 

Škorpija


Brinete se da li ćete uspjeti da namaknete potrebnu sumu, kojom hoćete da zatvorite jedno dugovanje ili zaostalu obavezu. Nema potrebe za nervozom, ako danas ne dođete do novca, sutra sigurno hoćete. Odlični kontakti sa emotivnim partnerom, radujete se susretu sa njim.
 

Strijelac


Nekim se novčanim iznosima danas niste nadali pa ćete biti baš obradovani kada ih dobijete. Taman dovoljno da zatvorite jednu obavezu ili da pokupujete neke sitnice i malo častite sebe. Danas možete pokrenuti dosta zanimljivu komunikaciju sa jednom osobom preko posla.
 

Jarac


Vi ste danas u više nego dobrom raspoloženju. Sigurni ste u sebe, stabilni, a imate i neke odlične ideje koje se spremate da realizujete koliko odmah. Budite svjesni svojih vrijednosti i toga što možete uraditi pa se pokrenite što prije. Moguć dogovor sa nekim koga simpatišete ili sa kim se družite.
 

Vodolija


Jedan razgovor vam danas donosi dozu sigurnosti koja vam je bila neophodna. Dobili ste obavještenje ili o novcu ili o pomacima u poslovnoj hijerarhiji. Šta god da je od ova dva – odlično je! Svoju radost ćete podijeliti sa osobom koja vam je neizmjerno važna. Moguć ljubavni susret u drugom dijelu dana.
 

Ribe


Samo ako budete uspijevali da kontrolišete svoje raspoloženje, koje će biti promjenjivo, možete uspjeti da uradite neke značajne stvari u poslovnom segmentu. Vijesti koje ćete dobiti su više nego dobre. Emotivno je ovo odličan dan, ispunjen mogućnostima za pružanje i primanje ljubavi i pažnje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info