Dnevni horoskop za 06.02.2018.

0

Ovan


Danas ste malo impulsivniji, malo nervozniji nego inače. Bilo bi dobro da budete oprezniji u komunikaciji, da svojom ishitrenošću ne biste pokvarili sebi šanse za uspjeh. Možete osjećati pritisak od strane šefova, ali ne ulazite sa njima u argumentaciju. Biće vam potrebna podrška od strane emotivnog partnera.
 

Bik


Neke situacije vas sada lako izbacuju iz takta, ali nećete dozvoliti da se to na vama vidi. Ono što ste naumili da uradite, uradićete – koliko god da postoji distrakcija sa strane. Ako ste raspoloženi za malo flertovanja, samo naprijed – ali vodite računa da to emotivni partner ne vidi i ne osjeti.
 

Blizanci


Ne da niste raspoloženi za posao, nego vam maltene na pamet ne pada da se pomjerite sa mjesta. Bukvalno ćete otaljavati sve što imate od obaveza i samo razmišljati o tome kako ćete iskoristiti popodnevne sate. Imate vi svoje planove, vezano za prijatelje ili za emotivnog partnera.
 

Rak


Šefovi pokušavaju da vam nametnu neke obaveze, ali se vi vrlo uspješno izvlačite. U suštini, danas ćete raditi samo ono što je vama od ličnog interesa ili što vam odgovara. Nemate namjeru da svoju energiju trošite za ono što vam je nebitno. Odlični odnosi sa partnerom, sklad i razumijevanje.
 

Lav


Kao da vas je neko uključio u struju od ranog jutra – dotrčaćete na posao, a i veći dio dana provesti baš u tom fazonu. Sve stižete, sve možete, ništa vam nije teško, pogotovo što se spremate za jedan važan poslovni sastanak. Bićete danas u fazonu flertovanja, zavođenja, inicijative prema suprotnom polu.
 

Djevica


Poslovni saradnik vas može opomenuti da ste zaboravili da završite jednu obavezu koju ste obećali. Pokušajte da nađete adekvatno opravdanje za svoj nemar i zaboravnost. Vrlo intenzivno komunicirate sa jednom osobom preko posla, a primjećujete zainteresovanost i sa njene strane.
 

Vaga


Očekujete mnogo od jednog razgovora na poslu. Sigurni ste da će vam kontakt sa ovom osobom pomoći u nekim vašim planovima na dalje. Očekujete priznanje od strane šefova, ali ono danas izostaje. Zadovoljni ste kako se odvijaju situacije između vas i voljene osobe.
 

Škorpija


Suviše mračno gledate na neka dešavanja u poslovnom segmentu – ništa nije toliko loše kao što se vama čini pa nemate razloga ni za nervozu koju trenutno u velikoj količini “sipate” na sve sa kojima dođete u kontakt. Bitan razgovor sa voljenom osobom. Mnogo bolje ćete se osjećati u večernjim satima.
 

Strijelac


Danas vam dosta toga ide od ruke. Poslovni segment funkcioniše više manje stabilno, a moguće je da danas ostvarite i neku dodatnu zaradu. Dosta razmišljate o jednoj osobi i nadate se skorom susretu sa njom. Koristite ovaj dan maksimalno, jer možete promijeniti dosta toga nabolje.
 

Jarac


Dosta neočekivano možete započeti jednu napetiju situaciju sa poslovnim partnerom ili kolegom. Potrudite se da ne pokvarite svoje bitne poslovne relacije. Neka iznenađenja i u polju finansija – jedan priliv vam može uljepšati dan. U emotivnom segmentu blaga nestabilnost i nesigurnost.
 

Vodolija


Jedan dosta interesantan i podsticajan dan je pred vama, kada bi trebalo da se pokrenete i angažujete u velikoj mjeri prema svemu što vam je važno. Neke jake prilike se otvaraju i na emotivnom planu, mogućnost novog poznanstva ili sređivanja situacije sa voljenom osobom.
 

Ribe


Odličan dan za sve vezano za poslovni segment, ali ćete vi biti malo ishitreni i možda u brzini donijeti neke odluke. Ako je moguće, razmislite dobro o svemu što vam se ponudi, da se ne biste kasnije eventualno pokajali. Možda je bolje da se aktivirate oko već započetih poslova, umjesto oko noviteta.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info