Dnevni horoskop za 05.02.2018.

0

Ovan


Jake šanse da danas izgladite neke odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, angažujte se, ali nemojte presirati sagovornika – pustite neka sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.
 

Bik


Iako ćete se tokom ovog dana osjećati pomalo iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rješenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam ne idu naruku.
 

Blizanci


Danas ste u odličnom raspoloženju, komunikativni, duhoviti, vedri i spremni da se angažujete. Napravićete više uspješnih dogovora, mada ćete povremeno funkcionisati u fazonu “sto na sat” da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za susret, razgovor sa voljenom osobom.
 

Rak


Raspoloženje vam je malo mutno pa ćete vjerovatno funkcionisati u dosta promjenjivom fazonu. Ne dozvolite da vas neke unutrašnje nesigurnosti spriječe da budete aktivni u poslovnom segmentu, jer imate više nego dobre šanse da napravite jedan konkretan i važan dogovor.
 

Lav


Odličan je trenutak da pokrenete i uradite sve ono o čemu ste u prethodnim danima intenzivno razmišljali i planirali. Srećne okolnosti su svakako na vašoj strani, ali i vaša lična energija će biti ogromna pa se sada može postići i više od onoga što ste očekivali. Malo ste emotivniji, ali i to je dobro, zar ne?
 

Djevica


Danas vam toliko sve ide naruku, toliko se sve dešava baš onako kako ste vi zamislili i planirali da ćete prosto biti zbunjeni razvojem situacije. Čak i neke promjene koje dolaze danas vam idu naruku pa budite vrijedni i aktivni, jer ćete postić mnogo! Emotivno – dan je više otvoren za avanturu i strast.
 

Vaga


Iako vidite da se stvari pokreću, ipak niste u najboljem raspoloženju. Naime, sve vam je ovo sada suviše sporo, suviše teško, suviše prepreka pred sobom vidite. Ne budite malodušni, zar ne primjećujete da sigurnim korakom ipak idete naprijed? Voljena osoba pozitivno utiče na vaše raspoloženje.
 

Škorpija


Imate enormnu količinu obaveza koje morate završiti, ali ste u totalno promjenjivom raspoloženju pa ćete čak funkcionisati u punoj brzini, a čas “kljoknuti” i ne biti u mogućnosti da se pomjerite s mjesta. Drmaju vas jake emocije i neka unutrašnja nesigurnost – samo polako, biće bolje i to vrlo brzo.
 

Strijelac


U poslovnom segmentu – standardan dan. Čas uspon, čas pad… Čas nerviranje, čas funkcionisanje u potpunom skladu sa kolegama – sve u svemu – tako vam je već duže vrijeme. Zato je ovo dan za emocije, za strast, za ljubav čak i za početak jedne burne i strasne avanture!
 

Jarac


Neka nervozica vas prati od ranih jutarnjih časova, iako vidite da je generalno sve u redu u poslovnom segmentu. Ipak, nekih sitnijih problema ćete imati, ali se može reći da ćete korijen tih problema biti baš vi pa pokušajte da ne reagujete ishitreno i neprimereno prema ljudima sa kojima radite. Emotivno super.
 

Vodolija


Ako vam jave za neke neplanirane troškove, ne padajte u nesvijest. Budite sigurni da ćete dobiti informaciju i o neplaniranim prilivima pa će se sve nekako srediti samo od sebe. Emotivno je ovo fenomenalan dan – mogućnosti za novo poznanstvo, ali i za super odnos sa voljenom osobom.
 

Ribe


Zaokupila vas je poslovna problematika od ranog jutra pa povremeno nećete znati na koju ćete prije stranu. Na sve ovo, vjerovatno ćete morati da odradite i neke lične ili porodične obaveze. Pošto izgleda danas sve ide zbrda zdola, budite sigurni da ćete doživjeti neke šokove i u emotivnom segmentu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info