Dnevni horoskop za 03.02.2018.

0

Ovan


Vrijeme je da se posvetite više porodičnom segmentu i ličnim pitanjima. Ako imate važnih obaveza, potrudite se da ih odradite u prijepodnevnim satima, a ostatak dana ostavite za one koje volite. Partner se trudi da ima razumijevanja za vaše povremene nervoze – pomozite mu u tome.
 

Bik


Vaši planovi danas su lako ostvarivi. Ako se spremate na poslovno putovanje, budite sigurni da će ono biti više nego uspješno. Ako nemate poslovnih obaveza danas, vrijeme iskoristite da sa voljenom osobom ili dragim ljudima odete negdje, makar na jedan dan. Provešćete se odlično.
 

Blizanci


Imate velike planove za danas, ali zato i više nego dobre mogućnosti da ih ostvarite. Istina je da morate uklopiti mnogo toga, ali nekako će vam i okolnosti ići naruku pa je više nego vjerovatno da ćete stići svuda gdje ste planirali. Dan pogodan za sve – nemojte se učauriti kod kuće.
 

Rak


Dan je izvrstan i jedino što je potrebno jeste da se pokrenete. Sve čemu se posvetite biće sigurno krunisano uspjehom, a vi sami izaberite šta vam je prioritet – poslovni ili emotivni segment. Ili napravite kompromis pa “uhvatite” najbolje i od jednog i od drugog. Odličan dan je pred vama!
 

Lav


Dan za novac, dan za ljubav, dan za strast. A najbolje je ako iskoristite od svega pomalo. Vijesti o jakom novčanom prilivu, moguće je da isplata neće biti baš danas, ali početkom sljedeće sedmice – da! Ako ste se upetljali u neku tajnu avanturu, sada cvjetate i blistate! Vrlo intenzivna osjećanja!
 

Djevica


Vi ste riješili da se danas posvetite svemu onome što niste završili tokom prethodne sedmice. I sami ćete se iznenaditi koliko će se neke stvari lako rješavati – prosto same od sebe! Divan dan za emotivne kontakte, za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Aktivirajte se!
 

Vaga


Nastojte dio dana provesti s prijateljima, naročito ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na nekoga, vrijeme je da o tome razgovarate. Pretjerivanje vas neće nikud odvesti, nego će vam natovariti probleme. Budite umjereni i kontrolisani kako u razgovorima, tako i u hrani i piću. Ako ste za volanom, poštujte sabraćajna pravila!
 

Škorpija


Imaćete odličnu koncentraciju pa će svi poslovi kojih se prihvatite odvijati bez teškoća. Društveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Ukoliko vam treba promjena, za to će najbolji biti večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i zakažite susret.
 

Strijelac


Vodite računa da ne poremetite kvalitetne odnose i ne pogoršate one koji nisu dovoljno čvrsti. Član porodice očekivaće od vas više aktivnosti u kućanskim obavezama, ali nećete biti za to previše raspoloženi. Biće vam teško odlučiti u kojem smjeru krenuti i na koje se ljude osloniti. U takvom stanju zbunjenosti nemojte donositi odluke.
 

Jarac


Godiće vam kretanje i fizička aktivnost pa dan provedite van kuće. Ono što vam je sada na pameti i od najvećeg prioriteta jeste odnos sa porodicom i sa voljenom osobom. Tu ćete dati svoj maksimum i posvetiti se ljudima koje volite bez ikakve zadrške.
 

Vodolija


Kada ste u ovakvom raspoloženju kao danas, ljudi oko vas ne mogu da zaustave osmijeh. Prosto blistate, funkcionišete bez ikakvih problema, a svojim dobrim raspoloženjem samo dodatno podstičete one sa kojima radite. Ako danas riješite da zavedete nekog – vaš je dok kažete “keks”!
 

Ribe


Imate neke sitnije privatne obaveze koje morate završiti, a ostatak dana je samo i isključivo namijenjen za vaš provod i za kontakte sa osobama koje su vam drage. Članovi porodice, prijatelji, vaše voljeno biće ili simpatija – svi će danas uživati u vašem društvu. Jaka romantika i potreba za ljubavlju!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info