Dnevni horoskop za 02.02.2018.

0

Ovan


Šarmom i ljubaznim ponašanjem preokrenućete privatne i poslovne situaciju u svoju korist. Uspostavićete intenzivniju komunikaciju s dragim ljudima koji žive udaljeno od vas. Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki od vas će se širiti na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju.
 

Bik


Imaćete osjećaj da vam ništa ne ide za rukom, no nemojte se predavati bez borbe. Neki ljudi će se kritički osvrnuti na vaše ponašanje, što će vas uvrijediti, ali shvatite to kao dobronamjerni savjet. Više opreza preporučuje se u saradnji s pojedincima u kojima vidite neku prijetnju ili zavist.
 

Blizanci


Pripazite na zdravlje. Prekomjerni fizički i intelektualni napori uticaće na pad energije i izložiti vas stresu. Za vaš duševni mir bitno je da se što manje nervirate oko stvari koje ne možete promijeniti ili riješiti. Izbjegavajte donošenje odluka i zahtjevnije obaveze. Veče posvetite sebi, a još će biti bolje ako odete ranije na spavanje.
 

Rak


Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promijeniti kod sebe, ali i u svom pristupu poslovnim saradnicima. Možete dobiti neke veoma značajne uvide koji će vam pomoći nadalje. Promjenjivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste danas trebali da se vidite.
 

Lav


Mjesec u vašem znaku gurnuće vas u žarište događanja pa će razna životna područja dobiti na važnosti. Zanimanja i interesi biće brojni i raznoliki, a vi radoznali i željni novih iskustva. Pristupačnost i pokretljivost biće neke od odlika kojima ćete dobijati simpatije okoline. Mnogo vremena provodićete u pokretu, autu, šetnji ili vožnji biciklom.
 

Djevica


Moraćete podnijeti uplitanje roditelja, prijatelja i kolega u svoju intimu. No to neće umanjiti vašu društvenost pa ćete biti otvoreni prema novim poznanstvima. U svom domu ćete se sve manje odmarati, a sve više raditi. Kućanski poslovi, adaptacija stambenog prostora ili popravke privodiće se kraju, ali ipak ne bez komplikacija.
 

Vaga


Današnje planetarne pozicije vam odgovaraju u svakom životnom segmentu. Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vrijeme je da se angažujete više u svojim emotivnim relacijama ili pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.
 

Škorpija


Bez obzira na to u kako brojnom društvu bili, osjećaćete se usamljeno. Brige će umanjiti vašu sposobnost pozitivnog pristupa ljubavnim pitanjima pa će partner zbog vaših odluka osjetiti razočaranje. Mislićete da vas on ne razumije. Prepirka će razjasniti ono što vas oboje muči i pokazati da vrijedi ulagati i žrtvovati se za bračnu sreću.
 

Strijelac


Nemojte dan provesti unutar svoja četiri zida. Izađite van, prošetajte, a prije svega družite se. Ne bi bilo loše da obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se neko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizirati susret. Ako ste u tajnoj vezi ili vaša osjećanja nisu uzvraćena, brzo ćete stati na kraj takvom odnosu.
 

Jarac


Koncentracija i pamćenje biće vam na zavidnom nivou. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji su nezadovoljni, a prijatelju dati koristan savjet. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima koji su svakodnevni dio života. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate.
 

Vodolija


Moraćete uložiti velik napor da većinu stvari postavite na svoje mjesto. Imaćete osjećaj da se vrtite ukrug, a zasićenje koje ćete osjetiti prema okolini natjeraće vas da nešto pokušate mijenjati. Ni na ljubavnom planu neće ići sve onako kako biste htjeli. Vodićete rasprave s partnerom, pokušavajući ga natjerati da prihvati vaše stavove.
 

Ribe


Obaveza i zaduženja biće mnogo pa ćete se suočiti sa zaostacima i nedovršenim poslovima. Bitno je da ne gubite živce, a vodite računa i o tome da ne shvatate previše lično prigovore kolega i nadređenih. Bićete ranjiviji i osjetljiviji nego inače. Uzroke nemira i neprilika ne tražite u drugima, nego u sebi samima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info