Bijela košulja: 18 prekrasnih kombinacija za ovu zimu

0

Bez obzira na prilike i prigode, košulja je uvijek veoma poželjan i privlačan komad garderobe koji se može kombinovati sa, skoro pa svim, drugim odjevnim predmetima. Sigurno ne postoji žena koja u svom ormaru nema bar jednu košulju, a kada je riječ o jednoj od najpopularnijih košulja ove zime, kladimo se da je već imate!

Radi se o bijeloj košulji (bilo da je u pitanju duža, kraća, klasična, strukirana, sa karnerima…), a mi vam donosimo osamnaest odličnih načina na koje je možete kombinovati ove zime.

Diva dana


Jedna od veoma jednostavnih, ali prilično efektnih kombinacija svakako su bijela košulja i mini suknja. Imajući u vidu da je riječ o zimskoj sezoni, birajte modele suknji koji su prilagođeni zimskm uslovima (čitajte: napravljeni od toplijih materijala), a veoma lako ih možete kombinovati sa čizmama preko koljena. Dodajte kaput i dobili ste super kombinaciju.

Poslovni efekat


Da, jeste, crne pantalone i bijela košulja neizostavni su dio poslovne garderobe s kojim nikada nećete pogriješiti. Naravno, uvijek možete birati različite modele (što pantalona, što košulja), kako bi sama kombinacija bila što zanimljivija i upešatljivija.

Dobitna kombinacija


Farmerice volimo, jer su veoma zahvalne za kombinovanje i odlične za tako mnogo prilika. Košulja i farmerice uvijek su dobar izbor, a ove zime omiljeni par džinsa kombinujte sa bijelom košuljom. Definitivno dobitna kombinacija.

Drugačiji slojevi


Nigdje ne stoji zapisano da morate prvo obući košulju pa onda sve drugo preko nje. Ne, daleko od toga – veoma zanimljiv stajling ćete postići ukoliko prvo obučete rolku pa onda preko nje prebacite bijelu košulju. I dalje ste obučeni slojevito, ali malo drugačije od očekivanog.

Ultra efekat


Slojeviti način oblačenja i više je nego poželjan i prikladan tokom hladnih zimskih dana, a kada je u pitanju bijela košulja, ovaj efekat možete postići na par načina. Jedan od njih je da kombinujete košulju i vestu. Naravno, možete još dodati i prsluk. Na kraju, kaput ili jakna su i više nego dobrodošli.

Dašak svježine


Bijela je neutralna nijansa i veoma je dobra za kombinovanje sa svim drugim bojama. Međutim, ukoliko vam je ostatak garderobe u drugim neutralnim nijansama, stajling možete osvježiti pomoću jednog komada odjeće u živahnijoj boji. Crvena je uvijek dobar izbor.

Rok zvijezda


Kako je koža veoma popularan materijal tokom svih sezona, veoma lako je možete uvrstiti i u zimski stajling. Jakna, suknje, pantalone, helanke – sve je do vas i vašeg ukusa. Naravno, sve navedeno ide kao “kec na desetku” sa bijelom košuljom.

Nabori


Postoje mnogobrojni modeli bijele košulje, a jedan od njih je i ovaj sa naborima. Veoma je zgodan za kombinovanje, a tako je ženstven i privlačan.

Ruska kragna


Hej, ne morate otići u Moskvu da biste nosili rusku kragnu! Košulja sa ruskom kragnom veoma je privlačan komad garderobe, a može se naći u više modela. Ovaj je dodatno poboljšan zanimljivim naborima koji mu daju posebnu draž i izgled.

Duga košulja


Veoma lako je možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a idealna je i za poslovne i za opuštene prigode. Možete je i veoma lako iskombinovati i sa mini suknjom i helankama ili uskim pantalonama i farmericama. Takođe, duži prsluk još je jedna odlična opcija u ovoj kombinaciji, a ako još dodate kaput, spremni ste za dan (ili noć) pred vama.

Klasika je uvijek u modi


Klasični kroj bijele košulje svakako je i jedan od najpopularnijih. Zaista, to je onaj model koji se tako lako kombinuje sa svim drugim komadima odjeće, ali je prikladan i za sve prilike.

Trava zelena


Kombinacija bijele i zelene tako se dobro slaže i veoma je privlačna i ugodna oku. Štaviše, nimalo napadna, možete je nositi u svim prilikama. Istini za volju, to zavisi i od komada garderobe koje kombinujete, ali sa bijelom košuljom i zelenim kožnim helankama (ili pantalonama) nema greške.

Jednostavno, a efektno


Crna i bijela, noć i dan… Da, zaista tako dobra kombinacija, a uvijek je idealna za mnogobrojne prigode. Ukoliko želite da dodatno naglasite bijelu, kombinujte je sa crnom. I, obrnuto, ukoliko vam je cilj da malo “razbijete” crnu, bijela je odličan izbor.

Samo opušteno


Dakle, bijela košulja i farmerice plus kardigan i gležnjerice. Još samo predimenzionirana jakna i dobijate veoma ležernu kombinaciju koja je idealna za kafu sa prijateljicama, ali i sve prilike koje ne zahtijevaju formalni dres kod.

Bijelo i bijelo


Zašto da ne? Veoma jednostavno za iskombinovati i ne morate pretjerano brinuti oko dodatnog stilizovanja – dovoljan je samo jedan efektan detalj da ova kombinacija izgleda odlično. Neka to bude zanimljiva torba.

Odijelo


Uvijek odličan izbor kada su u pitanju poslovne prilike, a veoma dobro se slaže sa bijelom košuljom. I ovdje možete dodati par efektnih detalja kako bi kombinacija izgledala upečatljivije i privlačnije, a šešir i rukavice samo su jedna od opcija.

Duga košulja i dugi džemper


Dugi džemper veoma je poželjan komad zimske garderobe, a možete ga kombinovati i sa dugom košuljom. Štaviše, ovo je veoma poželjna kombinacija ukoliko se odlučite da nosite uske farmerice, helanke ili uske pantalone.

Duga košulja i kratki džemper


Na taj način samo ćete dodatno istaknuti košulju, ali i veoma efektno prikriti određene nedostatke na tijelu (kao što su bokovi, jer je pažnja više usmjerena na prednji dio tijela). Pored toga, kombinacija kratkog džempera i bijele košulje veoma dobro se slaže i sa suknjama, a posebno ako je riječ o onima koje imaju visoki struk. Ista stvar je i sa uskim patalonama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info