Dnevni horoskop za 01.02.2018.

0

Ovan


Pred vama je dan kada će biti potrebno da se više posvetite svojim relacijama u poslovnom segmentu. Potrebno je usaglašavanje sa partnerima i saradnicima, ali sa malo truda i volje možete doći do dobrog rješenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo dobar i strastven dan.
 

Bik


Nadali ste se uspjehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog. Izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poštovanje i povjerenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom, a ako ste sami, na nekom društvenom okupljanju se možete provesti baš dobro!
 

Blizanci


Evidentno je da morate da se više potrudite oko nekih situacija koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može i te kako isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija može teći glatko i bez zastoja.
 

Rak


Iako nenamjerno, svojim postupcima danas provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ove situacije dođe. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za jednu tajnu komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.
 

Lav


Uhvatilo vas je neko čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze koje su pred vama. Na svu sreću pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumijevanja prema vama i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.
 

Djevica


I današnji dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspijevati da završite na jedan lagan i opušteniji način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – moguće je da vas očekuje susret sa voljenom osobom i jedva čekate da je vidite.
 

Vaga


Danas se morate više angažovati oko jednog dogovora, iako biste najradije zbrisali sa posla i ostavili sve obaveze za neki drugi dan. Ne kukajte unaprijed, ovo ćete završiti lakše nego što ste to mislili. Raspoloženje vam je odlično i podijelite ga sa partnerom i nekim dragim osobama.
 

Škorpija


Sve u poslovnom segmentu se danas odvija nekim uobičajenim tokom. Malo vas muči jedan razgovor ili problemi sa papirima, ali ovo je sve lako rješivo. Potreba da se više opustite i odmorite i moguće je da ćete se najbolje osjećati kod kuće. Blagi nesklad u odnosu sa voljenom osobom.
 

Strijelac


Bacili ste se na rješavanje nekih zaostalih obaveza ili arhiviranje dokumentacije. Niste baš u pravom raspoloženju za kontakt sa drugim ljudima pa vam više odgovara da se povučete i zatrpate poslom. Sve više shvatate da će neka pitanja morati da dođu na dnevni red, što prije, u odnosu sa voljenom osobom.
 

Jarac


Bojite se da ste zakasnili po pitanju nekih dogovora i poslovnih obaveza, ali to je samo vaš strah, a ne realno stanje. Potrudite se koliko možete i nešto od ovog već možete završiti do kraja dana. Neko koga interesujete očekuje više aktivnosti sa vaše strane, ali vi trenutno niste spremni na to.
 

Vodolija


Ovaj dan vam generalno donosi dobro raspoloženje, ali istovremeno i budi vašu hirovitu prirodu. I sami znate da u impulsivnosti napravite greške očas posla pa se potrudite da danas baš ne bude takav slučaj. Ovo važi i za poslovni i za emotivni segment.
 

Ribe


Dobri planovi, dobre ideje. Doduše, možda nije pravi momenat da ih realizujete, ali i taj trenutak će doći i to već naredne sedmice. Sada se samo usmjerite na to da ih dobro razradite. Neko vam se uvukao u misli i to je baš lijepo – malo promjene u vašem usamljeničkom načinu života.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info