Dnevni horoskop za 30.01.2018.

0

Ovan


Neke nejasnoće i sumnje koje ste imali polako se razilaze i pred vama je dosta solidan dan u poslovnom segmentu. Moguće je i da dobijete vijesti o nekom novčanom prilivu. Savršen je trenutak da se više aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.
 

Bik


Vaši se planovi danas odvijaju jednim stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete neke manje promjene. Zbunjuju vas postupci jednog saradnika, jer povlači poteze o kojima se niste dogovorili. U emotivnom segmentu sada preovladava promjenjivo raspoloženje. U neke stvari sumnjate.
 

Blizanci


Dosta ste umorni, opterećeni i u nekoj vrsti psihičkog pada. Nećete biti u podsticajnom raspoloženju i danas bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete više vremena sa voljenom osobom.
 

Rak


Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je veoma važan ili sa kojim biste željeli da ostvarite dublji kontakt. Vrijeme je da iznesete neke svoje prijedloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom. Strast i posesivnost.
 

Lav


Spremni ste da prevaziđete neke probleme i da se na drugačiji način postavite prema poslovnim saradnicima. Ipak, rezultati neće biti u skladu sa onim što ste očekivali. Promjenjivo raspoloženje prema voljenoj osobi. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete svoju zainteresovanost.
 

Djevica


Morate da se po jednom pitanju potrudite mnogo više nego što ste to očekivali. Iscrpljeni ste nekim pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova i namjera. Mogućnost krakotrajnog susreta sa osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast i intenzivnost.
 

Vaga


Promjene u jednom poslovnom dogovoru vam ne prijaju nimalo, ali shvatate da trenutno niste u mogućnosti da se mnogo bunite. Mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vrijeme kod kuće, trenutno niste za neke izlaske i druženja.
 

Škorpija


Dosta toga vam ide naruku tokom današnjeg dana. U komunikaciji sa novim saradnikom pokazujete intenzitet, ubjedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera stavljate pred svršen čin – vi ste neke stvari riješili i odlučili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubjeđuje.
 

Strijelac


Iako je izgledalo da će i ovaj dan biti komplikovan i naporan u poslovnom segmentu, ipak uspijevate da dosta toga riješite brže nego što ste to očekivali. Pokušavate da ukažete na neke greške emotivnom partneru, ali to radite na neadekvatan način. Neke stvari se mogu reći i kroz opušten razgovor.
 

Jarac


Danas vam stoji promjenjivo raspoloženje, ali i velika potreba da se intenzivnije angažujete po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osjećate veliku potrebu za nekim iz emotivne prošlosti.
 

Vodolija


Odličan dan da napravite neki dogovor “iza zatvorenih vrata”. Takođe, ne moraju baš svi da čuju kakvi su vam planovi i ideje – neko ih može i prisvojiti! Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vrijeme za pokretanje ove priče.
 

Ribe


Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko vaših poslovnih obaveza. Moguće je da će vas neko “pokrivati” na poslu dok vi odete da odradite ono što vam je potrebno. Dobijate novi talas emotivnog samopouzdanja – spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info