Dnevni horoskop za 24.01.2018.

0

Ovan


Optimizam vas neće napuštati ni u trenucima u kojima bi neko drugi posustao. Ostavljaćete fantastičan utisak na druge i mnogi će se u vašem društvu osjećati opušteno. Komunikacija s partnerom te razmjena ideja i iskustava s njim omogućiće vam nove spoznaje. Shvatićete koliko ga zapravo malo poznajete.
 

Bik


Prijateljstva, poslovni odnosi i ljubavne veze biće narušene pomanjkanjem vremena i osjećajem da vas ne cijene dovoljno. Pripazite šta govorite na javnom mjestu i čuvajte novac, dokumente i povjerljive informacije. U ljubavi ne odustajte dok sve ne bude onako kako želite – riješite problem koji je uzdrmao bračne temelje.
 

Blizanci


Odvažite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke će se okolnosti dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz problema. Samostalniji ste i imate potrebu sami upravljati svojim životom. Nećete dopuštati nikome da odlučuje umjesto vas. Znaćete se izboriti za ljubavnu vezu kojoj se protive vaši najbliži.
 

Rak


Nametnuti poslovi ili pritisak kojima će vas podvrgnuti šefovi, sputaće vašu kreativnost i prave potencijale. U pitanju je prolazna poslovna kriza koju ćete najbolje prevladati ako se prilagodite i ne ulazite u nadmudrivanja. Vaša očekivanja biće teško zadovoljiti, a s obzirom na to da toga nećete biti svjesni, kritikovaćete i biti kritikovani.
 

Lav


Moguće su pozitivne poslovne promjene ili kvalitetniji pristup obvezama. Vaš položaj biće stabilan, zato nemojte dopustiti da vas iskorištavaju. Sami se potrudite oko ostvarenja svojih želja i ne očekujte pomoć od drugih, jer se oni na koje računate neće previše iskazati. Partneru budite podrška, čak i ako niste u najboljim odnosima.
 

Djevica


Vaši planovi se približavaju ostvarenju, uprkos pojačanoj izloženosti stresu i nepravdama. Ljubavni partner je pod pritiskom isto kao i vi. Pronađite načina za novo zbližavanje – zatvaranjem u sebe nećete ništa postići. Ako ste osjetljivog zdravlja, neka vam uredan način života bude prioritet. Jedite puno voća i pijte dovoljno tečnosti.
 

Vaga


Brzo ćete se umarati pa izbjegnite zahtjevnije obaveze. Bićete nezainteresovani za okolna zbivanja, ali mnogi vas neće ostavljati na miru, bilo da su to prijatelji, partner ili kolege. Svako od njih trebaće vaše usluge, pomoć ili savjet. Imaćete jaku želju za promjenom, ali nećete znati odakle početi. Pričekajte da vam neke odluke dozriju.
 

Škorpija


U prijepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom dijelu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom. Slabo ćete reagovati na njegove pokušaje da vas oraspoloži.
 

Strijelac


Prihvatite izazov u poslovnom okruženju, čak i ako niste sigurni kako će se dalje odvijati. Zamijenite uhodanost i predvidivost s nečim što donosi i rizik – treba vam malo adrenalina i uzbuđenja. Ljubav će se naći u centru zbivanja. Uspavana strast probudiće se u dugim vezama, a slobodni će uživati u životu punim plućima.
 

Jarac


Ne ulijećite nepromišljeno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovati. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Postavite se čvrsto i pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu vama bitnom, nećete moći računati na partnerovu podršku i pomoć.
 

Vodolija


Osvajaćete spontanim i srdačnim ponašanjem. Mogla bi vas iznenaditi nova ljubavna ponuda koja će, prihvatite li je, promijeniti vaš život. Više pažnje posvetićete njegi svoga tijela. Kozmetičkim tretmanima ili posjetom frizerskom salonu osvježićete izgled i bolje se osjećati
 

Ribe


Moguće su promjene radnog mjesta zbog preseljenja ili napredovanja. Razmišljaćete o načinima kako poboljšati životni standard. Razmišljaćete o honorarnom poslu, biti spremni raditi i poslove koji nisu u vašoj struci. Nećete biti imuni na ljubavna događanja. Tražićete dokaze ljubavi i unijeti više nježnosti u vezu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info