Dnevni horoskop za 20.01.2018.

0

Ovan


Mnogo ćete maštati i razmišljati u samoći. Mnogo ćete naučiti ili spoznati o sebi iz postupaka drugih ljudi. Ljubavni partner mogao bi vam zamjeriti da previše prigovarate i pod svaku cijenu nastojite ostvariti svoje želje. Razmislite koliko je u pravu.
 

Bik


Vaše raspoloženje je neuporedivo bolje. Svjesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite od komarca magarca.
 

Blizanci


Nije preporučljivo ništa naglo prekidati ili donositi odluke kojima nešto radikalno mijenjate. Bolje je energiju usmjeriti na što kvalitetnije podmirenje privatnih i profesionalnih obaveza. Moraćete biti pažljiviji s djecom, ukućanima i više cijeniti trud koji bližnji ulažu da bi vama bilo dobro. Bićete opterećeni kućnim poslovima.
 

Rak


Iako će put do cilja biti trnovit, u konačnici ćete se sa smiješkom prisjećati teškoća koje ste savladali i uživati u dostignućima. Za neke će to biti zagrljaj drage osobe, poslovni uspjeh ili nešto treće. I prijatelji su vas se poželjeli. Nedostaje im vaša pokretačka energija. Samcima predstoji susret pa bi mogli izgubiti status samotnjaka.
 

Lav


Možda nije baš savršeno vrijeme za rješavanje nekih poslovnih obaveza, ali danas ste vi lično u dobrom raspoloženju pa je potrebno da se aktivirate. Ako se danas od vas zahtijeva neka veća odgovornost, dobro razmislite da li možete da se nosite sa time. Mirno popodne i veče sa voljenom osobom.
 

Djevica


U dosta ste boljem, ali i stabilnijem, raspoloženju pa će vam biti lako da sredite neke greške i propuste koje ste možda načinili u prethodnim danima. Bilo bi divno kada biste popodne iskoristili da otvoreno porazgovarate sa svojom voljenom osobom i sredite jednu napetu situaciju.
 

Vaga


Poslovno okruženje danas vam donosi velike promjene pa ćete brzo zaboraviti da ste bili nesigurni po nekim pitanjima. Šanse koje vam se ukazuju zaista vrijede i ne bi ih trebalo propustiti. Danas su naglašene mogućnosti za flertovanja, za nova poznanstva, čak i za neku neobaveznu avanturu.
 

Škorpija


Izmijenićete svoje stavove prema životu. Postaćete samouvjereniji, jer ćete biti svjesni svojih prednosti. Razmislite o novim mogućnostima obrazovanja i širenjem postojećeg znanja. Uživaćete u zajedničkim šetnjama sa simpatijom, dugim noćnim razgovorima i slučajnim dodirima koji će stvoriti slatku napetost.
 

Strijelac


Očekuje vas sređivanje računa i drugačiji omjer snaga u vašem domu. Vremena za odmor i opuštanje biće malo. Mogli bi vas iznenaditi gosti pa ćete ostati budni do kasno u noć. Slobodni će biti skloni odnosima od kojih ne traže ništa osim malo dobre zabave. No neko bi vam se ipak mogao početi sve više sviđati.
 

Jarac


U savršenom ste raspoloženju i ponovo imate onaj osjećaj da je svijet divan i da vas čekaju dobre stvari na vašem putu. Možda ovaj optimizam jeste malo pretjeran, ali vam je neophodan posle nekih težih situacija iz prethodnih dana. Ljubav danas funkcioniše više nego savršeno.
 

Vodolija


Potrebno vam je malo mira i tišine da biste razmislili i o svojoj situaciji u poslovnom segmentu, ali i da biste donijeli neke odluke. Nemojte se opterećivati, odvojite dio dana i za sve ono vezano za emocije. Usamljeni, pravac u izlazak, jer ćete biti odlično raspoloženi, a ima mogućnosti i za nova poznanstva.
 

Ribe


Malo će vam biti problem da organizujete baš sve ono što ste zamislili, ali generalno dan je pogodan za sređivanje nekih poslovnih situacija i bićete vrlo zadovoljni svojim učinkom. Potrebno vam je više vremena sa voljenom osobom i nećete odustati od svojih planova za zajedničku večeru ili čak kraći put.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info