Dnevni horoskop za 19.01.2018.

0

Ovan


Danas stvari u poslovnom segmentu polako dolaze na svoje mjesto i uspjećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Posljednji je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklijevate.
 

Bik


Imate šansu da na lak i brz način sredite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove. Vaša inicijativa sada može jako pokrenuti situaciju sa osobom koja vam se dopada. Angažujte se odmah u prepodnevnim satima.
 

Blizanci


Neko vam nudi uslugu koja vam bi vam jako pomogla da riješite jedan problem u poslovnom segmentu, ali vi niste sigurni da li da ovo prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati vječno. Bolje ste raspoloženi u odnosu sa voljenom osobom, širite pozitivnu energiju.
 

Rak


Shvatate da je došlo vrijeme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u poslovnom okruženju. Neko očekuje da preuzmete i dio njegovih obaveza, ali ovo u potpunosti iskulirajte. Niste dužni da pomažete ljenjivcima. Emotivno ste se digli, bolji odnos sa partnerom.
 

Lav


Da pretjerujete u nekim situacijama, to je više nego očigledno, ali da tokom današnjeg dana možete završiti mnogo više nego što se od vas očekuje – i to je jasno. Partner smatra da previše pričate, a premalo zaista i radite na poboljšanju vašeg odnosa.
 

Djevica


U prvom dijelu dana vjerovatno nećete znati “gdje udarate” od obaveza koje su vas okupirale sa svih strana. Samo mirno i polako, rješavajte jedno po jedno, drugi dio dana je neuporedivo bolji, a tada ćete imati i dovoljno dobrog raspoloženja i poleta za susret sa voljenom osobom.
 

Vaga


Previše očekujete od nekih ljudi i nije ni čudo što se poslije razočarate. Obećanje koje vam je dato teško da će biti ispunjeno ili će to biti djelimično. Pređite preko ovoga, nema potrebe da se nervirate. Još uvijek se niste oslobodili nekih sumnji kada je voljena osoba u pitanju.
 

Škorpija


Iako ste još uvijek dosta uznemireni dešavanjima iz prethodnog dana, ipak vidite da se situacija polako sređuje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujete se oko nečega što ne možete promijeniti. Napetost u komunikaciji sa voljenom osobom i dalje postoji, pređite preko nekih stvari.
 

Strijelac


U odličnom ste raspoloženju za posao. Imate još uvijek neke svoje nedoumice i opterećujete se nekim potezima saradnika, ali ćete se truditi da ovo potisnete i okrenete se svojim obavezama. Partner trenutno pokušava da vas ubijedi u svoju ljubav i vjernost, ali vi i dalje sumnjate i nesigurni ste.
 

Jarac


Situacija iz prethodnog dana još uvijek će pomalo uticati na vas, ali stvari polako kreću ka stišavanju. Kolege se sklanjaju od vas, jer ne žele da ožive istu situaciju kao juče. Danas se opustite malo i pokušajte da unesete bolje raspoloženje i u svoje poslovno okruženje, ali i u kontakt sa voljenom osobom.
 

Vodolija


Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju vaših svakodnevnih poslovnih obaveza, ali se trudite da ne utiču na vaš kvalitet rada. Nešto ste sporiji nego inače pa ćete vjerovatno završavati stvari u posljednjem trenutku. Odlično raspoloženje i dobar kontakt sa voljenom osobom, opušteni ste.
 

Ribe


Imate osjećaj da ste bez snage i energije, kao “izduvan balon” i otaljavaćete svoje poslovne obaveze, nadajući se da oni oko vas neće primijetiti da vam nije ni do čega. Neke riječi voljene osobe i dalje vam odjekuju u ušima i ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info