Dnevni horoskop za 18.01.2018.

0

Ovan


Budite spremni na eskalaciju nekih problema u poslovnom segmentu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici i kolege skaču po živcima. Ovo može biti buran dan pa budite spremni da spustite loptu i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa voljenom osobom. Ne pravite svađu
 

Bik


Dosta napeti momenti su pred vama, ne samo u poslovnom već i u emotivnom segmentu. Teško uspijevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji. Pokušajte da malo spustite loptu i da se “pronađete” u komunikaciji sa drugima.
 

Blizanci


Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, danas dolaze na dnevni red i to na prilično neprijatan način. Pripremite se na kritike od strane drugih, ali i na borbu sa situacijama koje vam neće biti nimalo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi štogod možete da ovo riješite.
 

Rak


Danas je očigledno da nije vaš dan. Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastao kolaps. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je bukvalno nikakva. Na sve ovo i partner vam skače po živcima. Malo mira, udahnite duboko…
 

Lav


Izvrsno je što ćete imati više nego dovoljno snage za sve ono što danas bude na dnevnom redu. Nije izvrsno to što ćete se nervirati, ali sada je situacija nepromjenjiva. Dobar kontakt sa voljenom osobom, makar jedna svijetla tačka u ovom bezveznom danu.
 

Djevica


Ako ste mislili da ste u prethodnim danima bili blokirani po nekim pitanjima, danas ćete vjerovatno shvatiti šta znači pravi problem i nemogućnost da uradite ono što ste planirali. Nemojte biti tvrdoglavi, prilagodite se i pokušajte da unesete promjene u planovima u hodu. Loša komunikacija sa partnerom.
 

Vaga


Danas su mogući finansijski gubici pa, ako radite sa novcem, povedite više računa da vam se ne bi provukla neka prilično nezgodna greška. Komunikacija u poslovnom segmentu je, blago rečeno, nikakva. Pobjegnite od problema u naručje voljene osobe, emotivno ste u potpunosti dobro.
 

Škorpija


Prihvatite da je ovo loš i napet dan u poslovnom segmentu. Ne možete ga uljepšati time što ćete biti nervozni i svađati se, ali možete nešto uraditi time što ćete se posvetiti onim poslovima koji su vam prioritet. Danas oprez sa voljenom osobom, jer možete napraviti veliku svađu i problem.
 

Strijelac


Dosta toga vas danas u poslovnom segmentu nervira, iritira i ide vam na živce, ali ako pogledate realno, vaši se planovi odvijaju dosta solidno. Zato nervozu potisnite negdje u stranu i potrudite se da se bacite na obaveze, jer možete postići mnogo više od planiranog. Dobar kontakt sa voljenom osobom.
 

Jarac


E sada zaista više ne možete da se pravite da ste gluvi i nijemi u nekim situacijama. Koliko god ste se u prethodnom periodu suzdržavali, sada više nećete. Spremni ste da ospete paljbu iz svih oružja na neke osobe i sigurno je da će one biti zbunjeni vašim ponašanjem, jer vas ne znaju kao takvu…
 

Vodolija


Neki vam je poslić ili mogućnost za zaradu došao potpuno neočekivano, ali prosto niste sigurni da li ćete moći i to da uvrstite u svoj, ionako pretrpan, raspored za danas. Možda i možete, ako se zaista potrudite, a ovaj novac svakako ne bi trebalo preskočiti. Strasti i varnice u odnosu sa voljenom osobom.
 

Ribe


Možda vi imate neke potpuno drugačije planove, ali nadređena osoba vam je dala zadatak i, ljutili se ili ne ljutili, moraćete da ga ispunite. Savjet je da vaše gunđanje zadržite za sebe i da se ne inatite sa onima od kojih poslovno zavisite. Svađa sa partnerom oko novca ili planiranih izlazaka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info