Dnevni horoskop za 17.01.2018.

0

Ovan


Ovakva dešavanja u poslovnom segmentu svakako niste očekivali. Situacije se mijenjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspijevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje neke vaše dogovore , ali ste vi u ovom trenutku spremni da pređete preko toga.
 

Bik


Danas dobijate neke informacije koje vam mogu u potpunosti promijeniti koncepciju daljeg djelovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa nekim izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamjerili. Na jedvite jade uspijevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.
 

Blizanci


Ako se budete suviše opterećivali nečijim riječima, propustićete odlično vrijeme da završite jednu veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se fokursirate na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom i to čini da počinjete polako da bjesnite.
 

Rak


Danas posvećujete premalo pažnje onome što vam je neophodno da uradite u poslovnom segmentu. Niste prisutni duhom i usmjereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji određeno nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio nekom svojom izjavom i sada konstantno razmišljate o tome.
 

Lav


Ogroman energetski podsticaj danas i potrebno je da se punom parom bacite na završavanje svojih obaveza. Ne izmišljajte razloge za čekanje i ne svađajte se sa ljudima sa kojima radite. Usmjerite se na prave stvari. Emotivni partner vas koči u nekim situacijama. Za sada ćutite, a dokle ćete – to je pitanje…
 

Djevica


Ne budite danas isključivi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ne potencirajte samo na svojim interesima. Shvatite da je suština pregovora, baš to – da se dogovorite, da vi malo popustite, kao i druga strana. Prebacujete partneru za neke sitnice koje i sami radite. Niste objektivni nimalo.
 

Vaga


Neko vas bukvalno juri, pokušavajući da vas ubijedi da radite za njega ili da prihvatite poslovnu ponudu. Nije zgoreg da dobro razmislite o svemu što se dešava. Velika žudnja prema voljenoj osobi, ali premalo vremena da biste uspjeli da ostvarite sve svoje planove. Ostavite malo i za neki drugi dan.
 

Škorpija


Očekujete da se neke situacije na poslu riješe same od sebe i vjerovatno je i najbolje da se ne miješate pretjerano. Pustite da se sve odvija svojim tokom, manje ćete se nervirati. Nemojte prećutkivati voljenoj osobi neke stvari i držati se uvrijeđeno, a da on nema pojma šta je sada zgriješio.
 

Strijelac


Biće vam teško da danas zadržite prisebnost. S jedne strane, osjećate veliku potrebu da riješite neke situacije na poslu, a sa druge doživljavate kočenje od kolega sa kojima radite ili najbližih saradnika. Manje nerviranja, da ne biste i u svoje emotivne relacije prenijeli negativna osjećanja.
 

Jarac


Imate osjećaj da ćete iskočiti iz kože ako nekim ljudima, sa kojima radite, ne kažete tačno ono što mislite o njima. Ako je moguće – prećutite, da ne biste napravili pometnju ili lošije odnose. Emotivni partner je odlično raspoložen i obasipa vas ljubavlju. Ne mrgodite se i ne tvrdite pazar.
 

Vodolija


Izgleda da ste danas okruženi ljudima koji uopšte ne vode računa o tome šta pričaju. Ako su u pitanju neka kancelarijska ogovaranja, sklonite se od toga. Voljena osoba vas smara svojim konstantnim primjedbama po nekim pitanjima, a vi iskreno mislite da u potpunosti pretjeruje.
 

Ribe


Bilo bi dobro kada biste danas ispravili neke svoje stavove koje imate, jer ako se budete tvrdoglavo držali dosadašnjeg načina funkcionisanja, možete napraviti raspravu sa poslovnim saradnikom ili pak propustiti dobar posao. Dobar odnos sa voljenom osobom, mirni trenuci su pred vama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info