Dnevni horoskop za 15.01.2018.

0

Ovan

OvanSituacija u porodičnom okruženju jako utiče na vaše trenutno stanje. Nemojte prenositi nervozu na ljude sa kojima radite, razmislite prije nego što nastupite. Velika strast i žudnja suštinski je posljedica potrebe za ljubavlju pa ćete voljenu osobu iznenaditi svojom pojačanom inicijativom.

 

Bik

BikJake aktivnosti u poslovnom segmentu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se malo u kontaktu sa drugima, pokažite ljepšu stranu svoje ličnosti. Unaprijed se radujete, jer pravite veliko iznenađenje voljenoj osobi.

 

Blizanci

BlizanciMnogo toga u poslovnom segmentu vam danas odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na svoje obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Dobra saradnja sa ženama. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

 

Rak

RakVaše raspoloženje u potpunosti je promjenjivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite, da vam to ne bi više visilo nad glavom. U odnosu sa emotivnim partnerom pokazujete veliku količinu ljubavi i privrženosti.

 

Lav

LavPred drugima pokazujete veliku snagu vaše ličnosti, ali suštinski –
imate svoja preispitivanja, strahove i dileme. Nemojte oklijevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Imate osjećaj da vas osoba koja vam se dopada samo provocira i podbada.

 

Djevica

DjevicaUkočili ste se u potpunosti po pitanju nekih bitnijih obaveza koje morate obaviti i nije ni čudo što danas možete “popiti” kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate pomalo nesigurno, teško se otvarate.

 

Vaga

VagaPotrebno je da danas pokažete mnogo jaču inicijativu u poslovnom segmentu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali. Niko vam nije kriv što ste obećali možda više nego što možete da ispunite.

 

Škorpija

ŠkorpijaNastupate dosta oprezno danas prema jednom poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste danas malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.

 

Strijelac

StrijelacPotrebna vam je usluga od strane poslovnog saradnika ili partnera, ali imajte mjere – ne tražite više od onoga što je druga strana u mogućnosti da uradi. Budite iskreni i otvoreni u nastupu prema onima sa kojima radite, ali i prema voljenoj osobi. Ne skrivajte svoje emocije i ono što osjećate.

 

Jarac

JaracŽarko želite da ostvarite jedan dogovor, ali niste sigurni da li je vaš nastup ostavio povoljan utisak. Nema razloga da sumnjate u sebe, budite samopouzdani i jaki – rješenje nekih situacija je nadohvat ruke. Danas ne uspijevate da se “pronađete” u komunikaciji sa voljenom osobom.

 

Vodolija

VodolijaMoguće je da ćete ono što ste planirali uspjeti da ostvarite u posljednjem trenutku i to tek pošto prevaziđete neke okolnosti koje će se postaviti ispred vas. Ne odustajte. Odlično raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom ili nekim ko vas jako privlači. Aktivirajte se što više možete.

 

Ribe

RibeKrajnje je vrijeme da završite jednu obavezu, a moguće je da će vas neki lični prioriteti samo odvlačiti od posla. Potrebno je da napravite dobar plan, da biste mogli da završite i jedno i drugo. Romantično raspoloženje i potreba za ljubavlju, ali slab kontakt sa osobom koju volite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info