Dnevni horoskop za 14.01.2018.

0

Ovan

OvanTokom ovog dana vas čeka užurbanost, jer vjerovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako idete van grada ili imate namjeru da boravite u prirodi – odlično ćete se provesti i napuniti baterije.

 

Bik

BikDanas ćete se usmjeriti na svoje uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, uživaćete u razgovoru i dobroj hrani. Imate želju da nešto promijenite u okviru svoje svakodnevnice i danas ćete sebe i svoje prioritete staviti na prvo mjesto.

 

Blizanci

BlizanciDanas se osjećate jako dobro i trebalo bi da se usmjerite najviše na emotivne i porodične relacije. Ukoliko planirate da provedete dan sa emotivnim ili bračnim partnerom, oboje ćete biti dobro raspoloženi i spremni za akciju i uživanje.

 

Rak

RakDanas dosta promjenjivo raspoloženje i nesigurnost u komunikaciji sa drugima. Moguće je da ćete biti u kontaktu samo sa onima koji su vam najbliskiji i koji vas razumiju. Najbolje ćete iskoristiti dan ukoliko se dobro odmorite.

 

Lav

LavDanas je za vas vrlo podsticajan dan i provešćete ga u pokretu, u društvu dragih prijatelja, u aktivnostima i dobrom raspoloženju. Pravi je trenutak da se opustite, ali i da upoznate nekog novog ukoliko ste usamljeni. Samo nemojte sjediti kod kuće.

 

Djevica

DjevicaDanas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve i ostvarite. Vuku vas s jedne strane porodične i kućne obaveze, a sa druge imate neke pozive od strane prijatelja ili simpatije. Teško je da ćete uspjeti da svima ugodite.

 

Vaga

VagaDanas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet van grada sa osobama do kojih vam je stalo. U svakom slučaju, ovog dana je potrebno da budete u pokretu, jer će vam donijeti optimizam i dobro raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas vas očekuju veći troškovi, ali ćete potrošiti pare na svoje zadovoljstvo pa ne žalite. Vjerovatno je da ćete sa voljenom osobom ili dragim prijateljima poželjeti da odete u kupovinu ili na neki dobar ručak u obližnjem restoranu.

 

Strijelac

StrijelacDanas odlično raspoloženje i kontakti sa voljenom osobom. Mjesec je u vašem znaku i polju ličnosti i donosi vam entuzijazam, ali i potrebu da se svi oko vas dobro osjećaju. Iskoristite dan da uljepšate život onima koje volite.

 

Jarac

JaracDanas ćete provesti vrijeme sa ljudima koje volite, vjerovatno članovima porodice kojima želite da se posvetite. Moguće je da vas neke situacije ili problemi opterećuju, ali nećete dozvoliti da se to vidi na vama.

 

Vodolija

VodolijaDanas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva. Lijepo naglašeno polje društvenih aktivnosti potencira na tome da budete okruženi ljudima, jer će to biti vrlo podsticajno po vas.

 

Ribe

RibeDanas ćete provesti vrijeme baš sa familijom, moguća su veselja, proslave i zanimljiva dešavanja. Drugi dio dana, makar večernje sate, provedite u kontaktu sa prijateljima – saznaćete neke zanimljive nove informacije o osobi koja vam se dopada.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info