Dnevni horoskop za 12.01.2018.

0

Ovan

OvanSituacije u poslovnom segmentu su se jako pokrenule i povremeno nećete znati čemu prije da se okrenete. Prija vam ovo veliko angažovanje, ali ste u isto vrijeme zabrinuti da li ćete uspjeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, iskoristite popodne za neki zajednički ručak.

 

Bik

BikPriliv pozitivne energije je evidentan kod vas i danas ćete mnogo lakše izlaziti na kraj sa svim poslovnim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali pokazuje koliko joj prija što joj se posvećujete.

 

Blizanci

BlizanciUhvatila vas je velika nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam u potpunosti “zavrti pamet”.

 

Rak

RakVreva i gužva na poslu vam u isto vrijeme smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspijevate dobro da se snađete u svoj ovoj užurbanosti i budite sigurni da ćete završiti planirano na vrijeme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne. Pojedinima mogućnost tajnog susreta.

 

Lav

LavUspjeli ste da završite jedan posao u posljednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Izgleda da nećete imati baš mnogo mira. Jedna osoba vam posvećuje svoju punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to jako prija.

 

Djevica

DjevicaIako je posla danas preko glave, prija vam toliko angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati svojim upadicama i skretanjem pažnje na sebe pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Nešto napetiji odnos i sa šefovima. Vrijeme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

 

Vaga

VagaIako ste željeli da neke obaveze ostavite za narednu sedmicu, poslije kritike od strane kolege ili šefova – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj miješa u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

 

Škorpija

ŠkorpijaOčekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam oko jednog poslovnog projekta i više je nego vjerovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko vas jako privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz svojih misli.

 

Strijelac

StrijelacIako ste svoje poslovne obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rješenje, mada će to danas biti teško i biće vam potrebno mnogo strpljenja.

 

Jarac

JaracOno što se danas dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u nekim situacijama koje niste očekivali. Ipak, rasteretićete sebe u popodnevnim i večernjim satima, jer je ovo vrijeme kada će sve ono što je vezano za emocije ići baš baš dobro.

 

Vodolija

VodolijaSvjesni ste vi da bi trebalo da se posvetite svojim obavezama, ali trenutno su vam misli na potpuno drugoj strani. Okupirani ste nekim finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete. Takođe, u emotivnom dijelu neko vam je “izvukao tlo pod nogama” i jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

 

Ribe

RibeDanas ćete sve raditi u posljednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete malo bolje. Vodite računa o svojim troškovima i pokušajte da ne “bacate” pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno. Uživajte.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info