Dnevni horoskop za 07.01.2018.

0

Ovan

OvanDanas bi bio pravi trenutak da se rasteretite i ostavite sve probleme iz prethodnih dana u prošlosti. I sami osjećate da ste malo energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam dragi i bitni.

 

Bik

BikPotrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na neka pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za okruženost porodicom i voljenima. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

 

Blizanci

BlizanciNajviše ćete biti usmjereni na porodična dešavanja ili okupljanja. Ako se osjećate pomalo umorno i iscrpljeno, budite svjesni da je to prolazno i da vam je drugi dio dana već rasterećeniji i opušteniji. Uživaćete sa dragim ljudima.

 

Rak

RakAko ste danas u mogućnosti da otputujete negdje – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete, posjetite osobe koje volite i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

 

Lav

LavPotreba da promijenite nešto u vašim najbližim emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepovjerljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklijevajte, budite romantični i nježni i priredite joj i neko lijepo iznenađenje.

 

Djevica

DjevicaŽelite danas da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako privlačan i trudićete se da se predstavite na najbolji način. Povremeno imate osjećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

 

Vaga

VagaNeko očekuje od vas da ispunite ono što ste obećali, ali vi ste u međuvremenu sklopili druge dogovore i pravite se da se ne sjećate da ste bilo šta rekli. Nemojte da se iznenadite ako se druga strana naljuti na vas. No, vi danas želite da se opustite i zabavite i nemate namjeru da razmišljate o ozbiljnim temama.

 

Škorpija

ŠkorpijaDrage Škorpije, vama je danas samo ljubav na pameti i jedino što želite je da budete sa voljenom osobom i da joj se maksimalno posvetite. Spremni ste da joj priredite neke nezaboravne trenutke. Ako ste sami, krenite u osvajanje osobe koja vam se dopada, jer teško da će vam moći odoljeti.

 

Strijelac

StrijelacPorodični segment je jako naglašen danas i očigledno je da ćete veći dio vremena provesti sa onima koji su vam najbliži i najmiliji. Ako ste napravili neke druge dogovore, imaćete problem da se uklopite. Eventualno bi veče bilo otvoreno za neke, lično vaše, planove.

 

Jarac

JaracZa vas bi danas bilo najbolje da otputujete negdje ili da provedete vrijme sa onim ljudima koji su vam bliski. Energija vam je u padu i potrebno je da se dobro odmorite, a jako će vam prijati da prošetate negdje blizu vode ili u prirodi. Ne razmišljajte o nekim opterećujućim temama danas.

 

Vodolija

VodolijaDanas ste riješili da se provedete sa onima koje volite. Potrebno vam je da budete okruženi dragim licima, jer vam to diže energiju i raspoloženje. Odličan dan je pred vama, kada ste u pokretu i okruženi bliskim osobama. Uživajte!

 

Ribe

RibeNe znate da li ćete na jednu, na drugu ili na petu stranu. Dok vi tako razmišljate kuda biste prvo krenuli, prolazi vam vrijeme i moguće je da ćete propustiti dobar dio dana. Umjesto što se opterećujete, pustite da vas situacije vode same od sebe, a vi se prepustite i uživajte!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info