Dnevni horoskop za 05.01.2018.

0

Ovan

OvanNa površinu izbijaju suprotnosti i razlike između vas i ljudi s kojima ste najbliži, bilo da je u pitanju kolega s posla ili član porodice. Moraćete biti mudri u nastojanju da se odbranite od kritika na svoj račun. Osjetićete potrebu da se suprotstavite pojedincima koji vam oduzimaju energiju. Ipak, pazite da se time previše ne iscrpite.

 

Bik

BikPlanete vam daju veliku mentalnu energiju pa će i drugi uvidjeti vašu naraslu kreativnost i smjelost. Pred vama su krupne odluke. Rezultati vaših dosadašnjih ulaganja dovoljno su vidljivi da vam dobavljaju naklonost okoline, a neki od vas će primiti priznanje ili obnoviti poznanstvo s uticajnom osobom.

 

Blizanci

BlizanciUsvojite naviku organizacije i planiranja radnog dana i zapisivanja obaveza. Oživite svoje dugoročne ambicije. Uz malo truda napravićete iskorak prema kvalitetnijem profesionalnom statusu. Dobićete priliku da riješite situaciju koja vas je mučila ili ćete s partnerom pronaći zajednički jezik i usmjeriti vezu u novom, pozitivnom pravcu.

 

Rak

RakTrebate se pripremiti za nove izazove i poduhvate kako biste ih uspješno savladali. U jednoj situaciji pratiće vas dobar osjećaj, a pokazaće se da ste bili u pravu. Poslovna preokupacija udaljiće vas od partnera ili ćete kritičkim okom posmatrati tok svoje veze. Nemojte smetnuti s uma da ste jednako, kao i partner, odgovorni za vaš odnos.

 

Lav

LavU vašem ponašanju biće vidljiva napetost i nervoza. Lomićete se između potrebe da se upustite u novu vezu ili da od svega odustanete. Neke ćete stvari morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Ako se radi o izlasku iz zamorne veze i priklanjanju novoj osobi, imaćete snage i odvažnosti da to napravite.

 

Djevica

DjevicaProvedite vrijeme neopterećeni ozbiljnim temama i onima koji vas iritiraju. Družite se s veselim ljudima koji će vas oraspoložiti svojim šalama. Budite otvoreni prema poznanstvima – mogli biste ostati iznenađeni susretom koji će u vama odmah pobuditi zanimanje. Druga strana će vas oduševiti svojim načinom razmišljanja.

 

Vaga

VagaMoguće su rasprave sa šefovima, stresni sastanci ili preopterećenost obavezama. Površnim pristupom nagomilavate sitne poslove, a loša koncentracija ometaće vas u intelektualnim zadacima. Ne sukobljavajte se s ljudima koji razmišljaju drugačije od vas, jer ih ionako nećete moći razuvjeriti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOčekuju vas ugodni kontakti sa strancima i posjeta osobe izdaleka koja vam donosi dobre vijesti. Istaknućete se u konkretnim poslovima, gdje izdržljivost i odgovornost igraju veliku ulogu. Ne zatvarajte se u kuću, izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi, preduzeti danas, imaće dalekosežne i pozitivne posljedice.

 

Strijelac

StrijelacIskoristite povoljnu priliku ili nečiju naklonost kako biste ojačali svoj finansijski položaj. Čuvajte se naglih promjena raspoloženja i “odlaska” u krajnosti. Suzdržite se od ispada i ne skrećite pažnju na sebe. Porodične svađe i tvrdoglavost u ljubavnim pitanjima stvoriće nemir pa ćete morati mijenjati svoj pristup.

 

Jarac

JaracBilo da je u pitanju bračni partner, roditelji ili odnos prema rodbini, ne tjerajte inat. Razmislite o promjeni ponašanja, ukoliko ne želite da se dovedete u situaciju u kojoj će stres i nezadovoljstvo prouzrokovati svađe. Brzo ćete se umarati, lako gubiti strpljenje i razmišljati o tome kako je nastupilo vrijeme za promjene.

 

Vodolija

VodolijaOčekuje vas prolazna napetost, a neki će se žaliti i na glavobolju. Mogli bi vas snaći i neodgodivi poslovi pa ćete morati ostati duže na poslu. Manje ćete pričati i drugima dati do znanja da vas puste na miru. Trebaće vam više vremena da se skoncentrišete na bitno. Potrudite se da u razgovoru s partnerom ne spominjete prošlost i bivše ljubavi.

 

Ribe

RibeDan je povoljan za raščišćavanje nejasnoća s partnerom ili simpatijom. Tek kad otvoreno porazgovarate, oboje ćete shvatiti da su razlozi koji su vas doveli do udaljavanja tek sitni nesporazumi. Pred slobodnima su novi ljubavni počeci, a pred onima u vezama dogovori o zajedničkom životu ili planiranje prinove.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info