Dnevni horoskop za 04.01.2018.

0

Ovan

OvanOdmorićete od poslovnih obaveza pa i nekih zahtjeva vama bliskih osoba. Pred vama je miran dan koji ćete provesti onako kako vam najviše odgovara. Ako ste u svađi s rođakom ili drugom bliskom osobom, pružiće vam se prilika da kažete ono što mislite i razriješite ono što vas muči, na otvoren i konstruktivan način.

 

Bik

BikDan je kao stvoren  za učvršćivanje ljubavne povezanosti među parovima koji su tek odnedavno u vezi. Zaigrate li na kartu raspoloženja, romantike i strasti, nećete pogriješiti. Crpićete zadovoljstvo iz malih stvari. Doručak u krevetu, gledanje omiljene serije ili čitanje knjige pružiće vam užitak.

 

Blizanci

BlizanciVlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate uraditi i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Moguće je da ćete dobiti poziv ili će vas posjetiti draga osoba iz drugog grada ili inostranstva. Večernji izlazak ne samo da će vam ponuditi vrhunsku zabavu, nego vam i omogućiti da budete primijećeni.

 

Rak

RakAko vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. Planete vas čine odgovornijima i podstiču da svoj život očistite od loših odnosa, navika, negativnih osoba i problematičnih situacija. Nemojte biti u grču nego se jednostavno predajte životu i više uživajte. Dopustite sebi da budete slobodniji te se rasteretite u dobrom društvu.

 

Lav

LavTragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate nešto da naučite. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, ići ćete do kraja po cijenu razočarenja. To će drugu stranu prisiliti da najozbiljnije shvati vaše reakcije i ponašanje te da pokuša ispraviti ono što je uzrok vašeg nezadovoljstva.

 

Djevica

DjevicaDuboko u sebi znaćete da je vrijeme za novi početak, ne samo za konkretne akcije nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima otjeraćete crne misli. Ne zanemarujte partnera. Barem danas imate više vremena pa nadoknadite propušteno.

 

Vaga

VagaOkolina će vam biti naklonjena pa bi vam čak i potpuno nepoznate osobe mogle pokazati simpatije. Moguće je veoma uspješno putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate put, pronalazićete zadovoljstvo u druženju ili ćete čuti prijatnu vijest od osobe koja živi daleko od vas.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan će biti prepun iznenađenja. Idealan je za oproštaj s prošlošću i korak prema budućnosti. Mogući su neočekivani susreti ili ćete primiti vijest koja će vas razveseliti. Ne zaboravite koliko šetnja prirodom ili boravak na čistom vazduhu može pozitivno da utiče na vaše zdravlje. Od toga vas ne bi trebalo odvratiti ni hladno vrijeme – bitno je da se dobro obučete.

 

Strijelac

StrijelacOdnos s partnerom toliko će vas mučiti da nećete biti u stanju normalno funkcionisati. Pokušaji ozbiljnog razgovora završavaće svađom pa, prije nego što se upustite u nešto takvo, razmislite o svemu. Mogući su nesporazumi s rođacima, a pripazite i na lažne i prevrtljive prijatelje.

 

Jarac

JaracMožda ćete dio svog slobodnog vremena iskoristiti za sklapanje novih poznanstava i sticanje budućih prijatelja. Vrlo ste komunikativni pa lako uspostavljate kontakte sa novim ljudima. Poslovni Jarčevi danas neće mirovati, nego telefonski rješavati probleme i dogovarati poslove za sutra. Stariji neka pripaze na krvni pritisak.

 

Vodolija

VodolijaVećinu pažnje posvećivaćete ljubavnom životu. Partnera ćete prijatno iznenaditi pažnjom, možda i izlaskom udvoje. Uživaćete u zajedničkim razgovorima, ali i u ponovo probuđenoj romantici. Pred samcima je dan odluke. Moraćete odabrati s kojom osobom želite ostvariti odnos, jer sjedenje na dvije stolice nigdje ne vodi.

 

Ribe

RibeNemojte bespotrebno trošiti svoje vrijeme i energiju. Utvrdite koje probleme morate prvo da riješite i ne dopustite da vas neko “odvuče” sa zacrtanog puta. Odnosi kod kuće, djeca ili vaši roditelji, mogli bi se pokazati kao smetnja bračnoj idili. Naći ćete se u između dvije osobe koje su vam jako važne.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info