Dnevni horoskop za 02.01.2018.

0

Ovan

OvanViše ćete pričati, telefonirati, kontaktirati s ljudima, a mnogi od vas će krenuti i na kraće putovanje. Bićete nasmiješeni, preduzetni i skloni mudrim odlukama, čime ćete učvrstiti svoj brak ili vezu. Partner će za neke svoje grijehe tražiti oprost putem elektronske pošte ili SMS poruke. Nemojte mu zamjeriti, možda nema hrabrosti da vas pogleda u oči.

 

Bik

BikRazgrnete li tmurne misaone oblake, zasijaće spoznaja da vam ništa ne stoji na putu uspjeha. Osjećaćete da možete dobiti sve što poželite pa iskoriste ove dane za napredak u poslu. Bićete otvoreni za nova saznanja, poznanstva i načine zarađivanja.

 

Blizanci

BlizanciAko ste slobodni, izlazite do mile volje – romantičnih susreta i prilika neće manjkati. Ako ste u vezi, zabavite se s partnerom uz mirne i tihe aktivnosti. Biće vam lijepo ostanete li kod kuće uz film ili slušajući omiljenu muziku. Trgovina, obrazovanje, odnosi s javnošću i pregovori biće područja na kojima ćete se dokazivati.

 

Rak

RakNećete biti u najboljoj formi. Još osjećate posljedice neprospavanih noći i najradije biste ostali u krevetu nego išli bilo gdje. Ići će vam na živce svako ko je raspoloženiji od vas pa će se mnogi čuditi vašem mrkom licu i neraspoloženju. Neke će mučiti sjeta i prisjećanje na prošlost, što ih može prilično rastužiti.

 

Lav

LavBićete zdravo nestrpljivi pa ćete mnoge stvari privesti kraju ili pokrenuti s mrtve tačke. Skloni ste mijenjati sebe, pronalaziti u sebi nove snage i mogućnosti pa s tim osobinama krenite u osvajanje suprotnog pola. Jedna će vam se osoba približiti na prijateljskoj osnovi, ali za vrlo kratko vrijeme planuće obostrane simpatije.

 

Djevica

DjevicaNećete moći zaobići rješavanje finansijskih pitanja s partnerom. Odluke neće biti jednostavne, posebno ako ne budu usaglašene s vašim željama i potrebama. Kada se požalite na umor i iscrpljenost, spoznaćete da je vrijeme za promjene u načinu ishrane, vremenu odlaska na spavanje i jutarnjeg ustajanja.

 

Vaga

VagaUnijećete mnogo entuzijazma u ljubavni odnos, ali će druga strana biti suzdržana. Trebaće vam mnogo strpljenja dok ona ne pokaže isti zanos, ali vrijedi istrajati. Neki među vama ispratiće drage goste na dalek put, a nije isključeno da dobijete čestitku iz inostranstva.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaspoloženi ste za izlaske i druženja. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljaćete i o ljubavnoj avanturi s nekim koga kratko poznajete, jer će fizička privlačnost biti prejaka. Ipak, pazite da sebi time ne priskrbite probleme, budući da druga strana nije iskrena prema vama.

 

Strijelac

StrijelacNajbolje ćete se osjećati u porodičnom okruženju. Priuštite sebi one male stvari u kojima uživate. Veče protiče u ugodnom razgovoru s ukućanima i dogovorima o nekim novim odlukama i promjenama. Planirate li odlazak na zimovanje, posjetite turističke agencije i dobro se raspitajte o svim mogućnostima koja se nude.

 

Jarac

JaracČvrsto obećajte sebi da ćete ove godine neke stvari promijeniti. Prestanak pušenja, promjena u načinu ishrane ili početak vježbanja mogu biti dobar početak. Na poslu su moguće promjene na koje nećete imati uticaja. Možda ćete morati raditi nešto što vam se ne sviđa, ali to neće biti dugotrajno.

 

Vodolija

VodolijaIstaknuta sigurnost i šarm u nastupu učiniće vas odličnim pregovaračem i organizatorom. Veseliće vas svečana atmosfera na poslu i kolege, a nije isključeno da dobijete i neki poklon. Ljubav i pitanja srca naći će se u centru zbivanja. Razmišljaćete o budućnosti i krojiti planove o zajedničkom životu s partnerom.

 

Ribe

RibeVrijeme je za opraštanje ili rješavanje nesporazuma koji su izbili krajem godine oko posuđenih stvari, ljubavnih nesuglasica ili neispunjenih obaveza. Ako ste u svađi s roditeljima, a svjesni ste da ste tome i sami pridonijeli, red je da se izvinite. Nećete dugo čekati da i oni shvate da su prema vama bili nepravedni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info