Dnevni horoskop za 31.12.2017.

0

Ovan

OvanOvnovi će danas biti u pokretu, veseli i dinamični. Ostvarićete kontakte sa nekim zanimljivim ljudima, a novu godinu dočekajte u što većem društvu, jer vam zvijezde garantuju odlično provedenu noć.

 

Bik

BikDanas vjerovatno imate million obaveza koje morate obaviti, što oko priprema za doček, što oko dogovora sa porodicom i prijateljima. Ipak, ništa od ovoga neće pokvariti vaše raspoloženje i želju da se lijepo provedete.

 

Blizanci

BlizanciSa Mjesecom u polju ličnosti, vi se danas osjećate dobro, da ne može biti bolje. U pokretu ste, u posljednjem trenutku mijenjate planove, dogovore. Nadamo se da ćete sve uspjeti da završite do dočeka da biste na miru i u dobrom raspoloženju dočekali novu godinu.

 

Rak

RakDanašnji dan provedite u kontaktu sa osobama koje volite, ne žurite nigdje, jer što više budete žurili, manje ćete uraditi. Zato, dajte sebi s vremena na vrijeme prostora da predahnete, ali i da se dobro odmorite za novogodišnju noć. Provedite je sa svojim najmilijima. Srećno!

 

Lav

LavAko biste danas mogli na jedno sto strana odjednom da odete, to bi bilo više nego dobro. Sa svih strana imate pozive od prijatelja, drugara, porodice, onih koji bi htjeli da budu u vašoj blizini. Želimo vam da u dobrom raspoloženju uđete u novu godinu!

 

Djevica

DjevicaI vi ste danas “razvučeni” na više strana, vjerovatno ste pozvani na dva, potpuno suprotna kraja grada i ne možete da se odlučite kuda ćete za doček. Ne razmišljajte mnogo, neka vas intuicija vodi i nećete pogriješiti.

 

Vaga

VagaNema tu šta posebno da se priča – najvjerovatnije ćete praznike dočekati okruženi porodicom, najbližima, eventualno emotivnim partnerom. Mali broj vas, onih srećnika, zaputiće se put inostranstva ili u neki drugi grad. No, zar nije najljepše dočekati novu godinu u okviru svog doma? Srećno!

 

Škorpija

ŠkorpijaSa ovolikom količinom energije koju trenutno nosite, možete da pomjerite brda, a kamoli da organizujete doček nove godine. Ne samo da ćete se provesti odlično, već ćete biti glavni zabavljač i osoba koja sve oko sebe pokreće i tjera na akciju. Srećno!

 

Strijelac

StrijelacVi hoćete na jednu stranu, vaši prijatelji ili emotivni partner hoće na drugu. Stoji da ćete se malo razmimoilaziti u mišljenjima, ali je bitno to da ćete na kraju odlučiti da se provedete dobro pa gdje god bili.

 

Jarac

JaracDragi Jarčevi, ovaj doček nove godine mogao bi biti jedan od najljepših za vas u nekom dužem vremenskom periodu. Ulazite u novu 2018. godinu u dobrom raspoloženju, a veliki broj vas i zaljubljeni. Želimo vam srećne praznike!

 

Vodolija

VodolijaSa Mjesecom u polju ljubavi i zabave, ovo će biti odličan doček nove godine i još bolji ulazak u novu 2018.! Sigurno ćete se provesti bolje nego ikada i punim srcem ćete uživati u društvu onih koji vas okružuju.

 

Ribe

RibeI Ribe će vjerovatno danas najviše željeti da provedu praznike i dočekaju novu godinu u okviru svog doma, okruženi porodicom, partnerom i prijateljima koji su im bliski. Želimo vam da se provedete divno i da sa osmijehom dočekate novu 2018. godinu!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info