Dnevni horoskop za 29.12.2017.

0

Ovan

OvanNeke situacije na poslu su danas dosta komplikovane i zahtijevaće mnogo vaše pažnje. Ako radite s novcem, budite prilično oprezni, jer su mogući gubici. U kontaktu sa emotivnim partnerom jako su naglašene ljubomora i optuživanje. Pokušajte da držite situaciju pod kontrolom.

 

Bik

BikDanas je ogromna količina obaveza pred vama, imate dovoljno energije, ali pokušajte da se ne preforsirate. Želite da se dokažete pred nekim osobama pa ćete se još i dodatno truditi. U brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira.

 

Blizanci

BlizanciVaša neopreznost ili nedovoljna koncentracija danas vam može donijeti veću grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim i partnerskim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate previše tvrdoglavo i isključivo.

 

Rak

RakDanas ćete morati jako da se posvetite jednoj poslovnoj obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbjegnete ili ga odlagali. Budite svjesni da su neki naporni momenti pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

 

Lav

LavGužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite neki posao na vrijeme, a strašno vam smetaju osobe oko vas, jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije iz prethodnih dana.

 

Djevica

DjevicaDanas su situacije u poslovnom segmentu u potpunosti van vaše kontrole. Ili nailazite na velike blokade i morate da čekate ili se pak situacije odvijaju ogromnom brzinom, koju ne možete da ispratite. Bićete jako nervozni i neraspoloženi prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

 

Vaga

VagaU poslovnom segmentu su naglašeni nervoza i pritisak i teško ćete podnositi i okolnosti, ali i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Pokušavate da se uklopite, ali to je danas teško izvodivo. Prepirke u odnosu sa emotivnim partnerom, moguće je da na sve strane lete optužbe o prevari ili flertovanju.

 

Škorpija

ŠkorpijaEm ćete se vi iznervirati em ćete iznervirati druge. Nikako da se dogovorite po nekim pitanjima sa saradnicima, a moguće je i da vam neka papirologija pravi ozbiljne probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe samo će dodatno začiniti ovaj naporan dan. Pokušajte da malo “iskulirate”.

 

Strijelac

StrijelacOpterećeni ste nekim dešavanjima koja jako utiču na vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Uznemireni ste nekim postupcima od strane kolega ili poslovnih saradnika. Planovi vam trenutno djeluju neostvarivo. Neke riječi voljene osobe vas opterećuju i tjeraju vas da razmišljate šta nije u redu.

 

Jarac

JaracSitne provokacije tokom cijelog dana od jednog kolege duboko će vas nervirati, ali ne želite da mu pružite to zadovoljstvo da otvoreno pokažete da vas je izbacio iz takta. Na sve ovo – emotivni partner ili simpatija danas neće imati nimalo vremena za vas. Povremeno se osjećate dosta neraspoloženo.

 

Vodolija

VodolijaDanas morate da obavite jedan bitan dogovor, ali smatrate da se niste dovoljno pripremili za to. Pokušavaćete da odložite, ali ipak stisnite zube i svakako ga obavite, jer je pitanje kada će se ova prilika opet ukazati. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su prisutni.

 

Ribe

RibeImate osjećaj da ste na kraju snaga, ali jedan bitan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je da se odrade još neki papirološki detalji pa ćete svu pažnju posvetiti ovom segmentu. Emotivni partner vam kvari planove svojim promjenama u posljednjem trenutku, što vas jako nervira.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info