Dnevni horoskop za 28.12.2017.

0

Ovan

OvanDanas ćete uspjeti da na pravi način izađete sa nekom većom poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste prilično dobro raspoloženi pa ćete biti spremni da prelazite preko nekih sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

 

Bik

BikNapravili ste plan prioriteta i dnevnih obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste naumili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. A malo i iznervirati. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

 

Blizanci

BlizanciDanas ćete željeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je vjerovatno da ćete u tome i uspjeti. Moguće je da će neko od kolega pokušavati da manipuliše vama, ali ćete mu brzo pokazati da je “provaljen”. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli.

 

Rak

RakKao da ste tokom ovog dana u “praznom hodu”. Ništa se posebno podsticajno neće dešavati pa biste mogli da iskoristite vrijeme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom dijelu dana.

 

Lav

LavObavezali ste se da ćete završiti nešto i sada jurite kao muva bez glave da biste ovo odradili na vrijeme. Dosta nervoze u toku dana, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupniju stvar pa u svađu. Mir je teško dostići.

 

Djevica

DjevicaNeko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći dio dana provesti u velikoj žurbi, pokušavajući da ispoštujete kratke rokove koji su vam nametnuti. Uvedite malo više strasti u svoje emotivne relacije. Manite priču, ona je ionako kontraproduktivna.

 

Vaga

VagaVaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra tokom dana i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam pozitivna kritika od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači naglašena je u drugom dijelu dana.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeke velike obaveze ste ostavili iza sebe i osjetićete veliku rasterećenost. Danas je dan za opuštanje od nekih napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbjegavate veliku gužvu i jače kontakte sa poslovnim saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

 

Strijelac

StrijelacDanas biste mogli čuti dosta zanimljive vijesti od strane poslovnog saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svjesni da će ovdje realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom, koja vam je zanimljiva, ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe. Druga strana je zbunjena vašim ponašanjem.

 

Jarac

JaracVi ste vrlo otvorena osoba, a danas će vam izuzetno smetati, jer će vam se povremeno činiti da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Vjerovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste odnedavno u emotivnom kontaktu.

 

Vodolija

VodolijaOdredite danas prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije sa strane ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je danas vrlo bitna, da ne biste napravili neke propuste u poslovnom segmentu. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

 

Ribe

RibeVi lično se uvijek trudite, ako ste ikako u mogućnosti, da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Ljudi su jednostavno takvi, prihvatite to.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info