Dnevni horoskop za 27.12.2017.

0

Ovan

OvanDanas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem riješite, drugi se pojavi. Velike tenzije u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje i nerazumijevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate malo više razumijevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

 

Bik

BikKako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u neke besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osjećaj da nešto krije od vas.

 

Blizanci

BlizanciSvjesni ste da neko pokušava da manipuliše vama i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su vama poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je “razbijena” na više osoba – flertujete i šarmirate, ali u suštini samo se poigravate sa drugima.

 

Rak

RakU poslovnom segmentu neko od samog početka dana negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na druge. Emotivni partner vas može lako iznervirati nekim svojim ponašanjima ili primjedbama.

 

Lav

LavTeško vam je da danas sačuvate svoj unutrašnji mir, jer vam jako smeta ponašanje drugih osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se fokusirate na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepovjerenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

 

Djevica

DjevicaDanas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da “provali” na koji način razmišljate o njoj.

 

Vaga

VagaDanas će vam biti potrebna sva vaša koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da ne pravite greške u poslovnom segmentu. U važnim emotivnim relacijama danas može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Pokušajte da se postavite spremno na kompromis.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas vam je teško da procijenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili pokušavaju da manipulacijom izvuku nešto od vas. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

 

Strijelac

StrijelacDanas se morate prilagoditi drugima, mada će vam to poprilično teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, jer ne možete sami da završite jednu obavezu. S druge strane, nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanja. Moraćete da pokušate da pronađete kompromis.

 

Jarac

JaracDanas ćete morati da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je vrlo važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritišćete emotivnog partnera da se ponaša u skladu sa onim kako ste vi to zamislili. Napetost u odnosu.

 

Vodolija

VodolijaUporni ste da danas “istjerate” nešto što ste zamislili i vjerovatno ćete i uspjeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Svoju tvrdoglavost iskoristite na pravi način. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

 

Ribe

RibeUporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete i uspjeti u tome. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpiti, jer je moguće da ćete morati da se ubjeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Malo je vjerovatno da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info