Dnevni horoskop za 24.12.2017.

0

Ovan

OvanMožda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prijepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi dobro raspoloženje i opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vrijeme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor, jer ste prilično iscrpljeni.

 

Bik

Bik

 

Blizanci

BlizanciSva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu i članove familije. Ukoliko vi priređujete neki ručak ili okupljanje, potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da uljepšate dan svojim dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

 

Rak

RakDanas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete svoje vrijeme voljenoj osobi, ali ne za neke velike razgovore, već prije za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori mnogo više od riječi.

 

Lav

LavAko se probudite u lošem raspoloženju, okupirani nekim razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo otjerate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im dio svog vremena i svoje pažnje i učinite da ovaj dan protekne u jednom finom raspoloženju.

 

Djevica

DjevicaŽelite da se mnogo više povežete sa nekim ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumjeti šta se dešava u vama. Zato se lijepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni, kao i vi njima.

 

Vaga

VagaSebi ćete dati u zadatak da završite neke obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prijepodnevne sate. Međutim, čini se da stvari neće ići onako kako vi žeite i da ćete obavezama morati da posvetite mnogo više vremena. Nemojte samo da budete premoreni za izlazak.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas vam je potrebno da uzmete dan samo za sebe. Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete, makar prvi dio dana, provesti sami sa sobom dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas mnogo uzbuđenja, ali i rada pa računajte na povećanu dozu stresa. Nećete biti pristalica velikih društva i druženja. Radije ćete provesti veče u domu, u mirnom okruženju ili restoranu, nego u zadimljenom kafiću ili na bučnoj zabavi.

 

Jarac

JaracNadamo se da ste tokom ovog dana negdje van grada ili makar u šetnji kroz šumu. U najgorem slučaju, kroz tržni centar ili pijacu. Šta god da radite, samo nemojte ostajati kod kuće, jer bi lako mogli da upadnete u neka razmišljanja koja bi vam samo donela melanholiju. Ne samujte danas.

 

Vodolija

VodolijaKraj ove sedmice donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. No, svakako je da ćete u prvom dijelu dana biti prilično iscrpljeni i možda najradije provesti vrijeme sami sa sobom, čitajući neku dobru knjigu ili se baviti sitnim kućnim poslovima. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje.

 

Ribe

RibeDosta zahtjevan dan na emotivnom planu, pogotovo ako živite sa partnerom. Prvi dio dana može biti opterećujuć za odnos i možda je bolje da izađete negdje van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave. Ne optužujte se međusobno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info