Dnevni horoskop za 17.12.2017.

0

Ovan

OvanViše ćete se kretati u društvu poznatih, a nije isključena i pokoja simpatija. Glavom će vam prolaziti najrazličitije misli, a inspiracija navirati na svakom koraku. Odnos s partnerom je postojan pa se nemate čega bojati ili u nešto sumnjati. Samci, nečija naklonost nije samo platonske prirode, a to ćete doznati kroz koji dan.

 

Bik

BikOsjetićete se motivisanima za akciju raščišćavanja problema. Nezavršene i komplikovane odnose pokrenućete u pravcu razrješenja. Ovo se odnosi na veze i iskustva iz prošlosti, koje su vam oduzimale miran san. Shvatićete šta vam je činiti. Iskoristite svaku priliku za putovanje i izlazak s partnerom – treba vam više zabave.

 

Blizanci

BlizanciOsjećaćete pad energije i potrebu za snom. Smetaće vam tuđa propitkivanja o vašem životu ili roditeljske sugestije i kritike. Mlađi i zaljubljeni biće skloni sanjarenju. Maštaćete o nedostižnoj simpatiji i zamišljati da ste zajedno. Nemojte doći u napast da je kontaktirate i pozovete na kaf, jer dan nije povoljan za takve akcije.

 

Rak

RakSvjesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze pomalo zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi dio dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja. Vjerovatno se nećete videti ni sa partnerom.

 

Lav

LavTranzitni Mjesec je danas u vašem polju ljubavi i vi ćete se u potpunosti usmjeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo što ćete se povremeno tokom ovog dana osjećati nesigurno. I druženje sa djecom i boravak na svježem vazduhu može pomoći.

 

Djevica

DjevicaDanas ste usmjereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osjetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osjetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv. Uživajte.

 

Vaga

VagaDanas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga.

 

Škorpija

ŠkorpijaToliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se namiještaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savjet – obavezno drago biće pod ruku i pravac u neki obližnji restoran na dobar ručak i poslije neki šoping po centru grada…

 

Strijelac

StrijelacMjesec danas tranzitira kroz vaš znak i sigurno je da ćete imati blago promjenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom dijelu dana, ali ih “rasterajte” druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

 

Jarac

JaracNeko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmjerite na ono šta možete uraditi, ali za sebe.

 

Vodolija

VodolijaDan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već pozovite prijatelje na neko zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje, ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

 

Ribe

RibeVrijeme je da se malo maknete iz kuće i da odete na tu proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se što bolje možete. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info