Dnevni horoskop za 13.12.2017.

0

Ovan

OvanPrijaju vam riječi i podrška od strane nadređene osobe. Danas možete dobiti prijedlog o nekom novom poslovnom projektu o kome bi vrijedilo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

 

Bik

BikPreviše razmišljate danas u nekim situacijama i moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili u prethodnom periodu. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osjećate se dobro i to se na vama i vidi.

 

Blizanci

BlizanciBićete raspoloženi za zabavu i razgovore.Sve loše što vam se događalo u prošlosti, sagledaćete vrlo realno i shvatiti kao veliku životnu školu. Neko blizak tražiće u vama podršku i riječ utjehe.

 

Rak

RakNećete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Ljutiće vas nekorektnost kolega ili nepravda kojoj ste izloženi ni krivi ni dužni. Potrudite se oko rješavanja problematičnih situacija, ali bez povišenih tonova. Izbjegavajte dizanje teških predmeta.

 

Lav

LavPravo je vrijeme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati svojim primjedbama, ali ćete ovo rješavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za jedan susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

 

Djevica

DjevicaDanas uspijevate da uklopite i neke lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vrijeme da sve završite. Zauzete Djevice danas neka posvete svu svoju pažnju partneru, jer su neki izuzetno lijepi i strasni trenuci pred vama.

 

Vaga

VagaPromišljenošću i osjećajnošću unijećete mir u bračne odnose. Tokom večeri očekuju vas ugodni trenuci s voljenom osobom. Istaknuta je vaša druželjubivost i lakoća u sklapanju poznanstava. S mnogo šarma obraćaćete se i onima koji vas budu hladno dočekali pa neće biti osobe koju nećete moći smekšati i pridobiti na svoju stranu.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas imate odličnu komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primjećujete da vas ljudi oko vas gledaju na potpuno drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Danas vam je dan za flertovanje, za laku zabavu i za neki opušteniji izlazak.

 

Strijelac

StrijelacŠtagod budete preduzimali danas, ići će vam od ruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i neki potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite više emotivnom partneru. U toku dana je moguće i novo poznanstvo sa nekim zanimljivim.

 

Jarac

JaracNeočekivano ćete danas dobiti jedan finansijski priliv i to je vjerovatno novac koji već neko vrijeme očekujete. U poslovnom segmentu jedan prilično miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi pa ćete sa ukućanima stvoriti lijepu atmosferu u porodičnom domu. Biće uživanje biti u vašem društvu.

 

Vodolija

VodolijaDan izuzetan za komunikaciju sa saradnicima, za nove dogovore, za ostvarivanje novih kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Danas je moguća zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

 

Ribe

RibeNeka fina poslovna ponuda može se otvoriti danas pred vama. Biće potrebno da odreagujete na vrijeme, nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju danas, jer može doći do zanimljivog novog poznanstva, možda i preko društvenih mreža.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info