Dnevni horoskop za 12.12.2017.

0

Ovan

OvanU prvom dijelu dana ste nešto povučeniji, možda nesigurni kako da nastupite u nekim situacijama. U popodnevnim i večernjim satima ste već “svoji” sto posto pa je ovo vrijeme da se aktivno bacite i u neku zanimljivu komunikaciju ili flertovanje. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

 

Bik

BikPotrebno vam je malo više samopouzdanja u poslovnom segmentu. Budite svjesni da dobro radite i da nema potrebe da se ustručavate u nekim situacijama. U misli vam se uvukla osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Još uvijek niste sigurni da li da vi povučete neki prvi potez.

 

Blizanci

BlizanciUbijeđeni ste da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti da drugi podrivaju vaše samopouzanje. Ne nastupajte suviše agresivno u kontaktima sa ljudima koji ne poznaju vaš temperament. Impulsivnost danas može nakratko poremetiti i vaše emotivne relacije. Spustite loptu u komunikaciji sa partnerom.

 

Rak

RakNadređeni vas požuruju da neke obaveze završite što prije. Ubijeđeni ste da ćete stići na vrijeme, ali ste svejedno nervozni i radite pod pritiskom. U odnosu sa voljenom osobom pokažite malo više pažnje i posvećenosti. Nemojte dozvoliti da vaša nervoza utiče na odnos sa partnerom.

 

Lav

LavDanas vam je komplikovano da uskladite sve poslovne obaveze. Neke dogovore ćete morati da pomjerite i da prolongirate ono što ste obećali drugima. Emotivni partner pokazuje veliko razumijevanje prema vašim poslovnim obavezama, ali želi vrijeme i za sebe.

 

Djevica

DjevicaDanas ste prilično nervozni, nesigurni da li ćete neke obaveze uspjeti da odradite na vrijeme. Nešto što je izgledalo kao lagano, počinje da se komplikuje, a vi ste u brzini skloni i da dodatno napravite po koju grešku. U odnosu sa voljenim bićem trudićete se da budete opušteni i raspoloženi.

 

Vaga

VagaNemojte se danas nadati pomoći od strane kolega, jer je više nego vjerovatno da će vas u potpunosti iskulirati i ostaviti da se sami snalazite, kako god znate i umijete. Prilikom susreta sa voljenom osobom bićete malo umorni i iscrpljeni. Ipak, strast će funkcionisati kako treba.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško ćete se u prvom dijelu dana fokusirati na svoje obaveze. Imate neke važne razgovore koje morate da obavite i ne možete da se fokusirate ni na šta drugo. U emotivnom segmentu bićete zadovoljni tek u nekim večernjim satima, kada vam emotivni partner konačno posveti pažnju koja vam je potrebna.

 

Strijelac

StrijelacPoslušajte korisne savjete koje vam neko od kolega ili saradnika danas daje. Takođe, neko vam danas može pribaviti informacije koje su vam bitne ili vam učiniti uslugu. U kontaktu sa voljenom osobom uporno izbjegavate neka pitanja na koja sada ne želite da odgovarate.

 

Jarac

JaracNeko će vas danas ometati u poslovima koje morate obaviti. Moguće je da nećete biti u mogućnosti da napravite dogovor koji se zamislili. Neko pokušava da vam nametne svoj način rada. Nećete biti raspoloženi za neka “preganjanja” i velike priče sa partnerom. Dovoljan je samo zagrljaj i prisustvo.

 

Vodolija

VodolijaStvari koje su vam bitne završićete već u prijepodnevnim satima, a onda se truditi da se ili sklonite sa posla ili da se pretvarate da ste previše zauzeti, da ne biste morali da vodite beskorisne razgovore sa nekim dosadnim kolegom ili saradnikom. Popodne i veče ste rezervisali za prijatelje ili za odmor.

 

Ribe

RibeBićete u poslu preko glave u prijepodnevnim satima. Moguće je da će i neke situacije iskakati koje će vas dodatno ometati da poslu pristupite mirno i opušteno. Neko pokušava da vas animira i zainteresuje za sebe, ali vi trenutno imate samo obaveze na pameti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info