Dnevni horoskop za 11.12.2017.

0

Ovan

OvanOpterećeni ste nekim privatnim problemima i teško se fokusirate na obaveze koje morate obaviti. I kolege vam svojim stalnim upadicama samo odvlače pažnju. U kasnim popodnevnim satima ćete malo “doći sebi” i biti spremni za jaču komunikaciju ili susret sa voljenom osobom.

 

Bik

BikNešto u vezi sastanka ili razgovora koji ste danas isplanirali će se promeniti u posljednjem trenutku i pokvariti vam planove. Ni emotivnim segmentom nećete biti zadovoljni, jer je više nego vjerovatno da će partner ili biti distanciran ili da nećete uspjeti da se uklopite i vidite u toku dana.

 

Blizanci

BlizanciDanas vam je bitna podrška šefova, zato se potrudite da imate dobru komunikaciju sa njima. Ukoliko vam je potrebna neka vrsta usluge (ili možda slobodan dan) pripremite se da će to ići nešto teže. U drugom dijelu dana se možete osjećati dosta iscrpljeno i nećete biti u fazonu za emotivnog partnera.

 

Rak

RakPrvi dio dana će vam donijeti u isto vrijeme veliku užurbanost, nemogućnost da uskladite sve svoje obaveze, ali i povremenu konfuziju i “gubljenje” u tome kome ste šta obećali i šta sve morate završiti. Udahnite par puta duboko i spremite se da rješavate probleme jedan po jedan.

 

Lav

LavEmotivni partner vas je vjerovatno od ranog jutra iznervirao nekim postupkom ili promjenom u dogovoru i cijeli dan nakon toga će vam proći u nekoj mutnoj atmosferi. Kao za baksuz – posla ima preko glave. Odradite sve što se postavi pred vas kako znate i umijete.

 

Djevica

DjevicaToliko ste fokusirani na obaveze koje morate da obavite da vjerovatno nećete ni primjećivati šta se dešava oko vas. Potrudite se da sve odradite na vrijeme, iako će to povremeno biti dosta težak zadatak. Jedna osoba je zainteresovana za vas i povremeno vam šalje “signale”.

 

Vaga

VagaNe baš dobri međuljudski odnosi u kolegijalnom okruženju danas. Možda bi bilo najbolje da se posvetite svojim obavezama i da ne ulazite u rasprave sa ljudima kojima ste okruženi. Nešto napetija komunikacija sa partnerom tokom prijepodneva, ali se krajem dana sve smiruje.

 

Škorpija

ŠkorpijaImate posla preko glave, a neko od nadređenih je krenuo da vam “soli pamet” od ranog jutra. Pitanje je koliko dugo ćete ovu situaciju moći da oćutite. Nezadovoljstvo zbog emotivnog segmenta. Nekim svojim postupcima možete uvrijediti svoju voljenu osobu.

 

Strijelac

StrijelacPromjene u posljednjem trenutku i inače ono što ne možete nikako da “svarite”, a danas će ih biti više. Sasvim dovoljno da vam zagorčaju cijeli radni dan. Pošto ćete biti u prilično mrgodnom raspoloženju, možete se tako postaviti i prema voljenoj osobi. Ne kvarite svoje odnose.

 

Jarac

JaracPrvi dio dana će vam biti pod tenzijom i naporan, jer nikako ne uspijevate da se uskladite sa partnerima i saradnicima. Ako ste nešto zacrtali, ne odustajte od toga. U emotivnom segmentu dan je savršen za susret sa voljenom osobom ili za kontakt sa nekim ko vam je simpatičan.

 

Vodolija

VodolijaDa biste napravili neke konkretnije dogovore, morate se prilagoditi ljudima sa kojima ste u komunikaciji danas. A to baš i neće biti jednostavno, pogotovo u prijepodnevnim satima. Iako se zbog posla nervirate, u emotivnom segmentu ste potpuno zadovoljni. Tu danas sve ide baš onako kako treba.

 

Ribe

RibeNe dopada vam se što ste pritisnuti nekim pretjeranim zahtjevima od strane saradnika ili nadređene osobe. Ipak, svjesni ste da morate odreagovati na pravi način i napraviti kompromisnu varijantu. Potreba za partnerom je velika, ali ćete teško danas uspjeti i da je ostvarite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info