Dnevni horoskop za 09.12.2017.

0

Ovan

OvanPozabavite se sitnicama o kojima niko drugi ne misli. Budite uslužni i učinite nekome uslugu, ali ne tako da izgleda kao da ste vi podređeni u odnosu prema primatelju usluge. U ljubavi uživajte, ali nemojte analizirati i tražiti odgovore na intimna pitanja, jer ćete se samo zbuniti i znaćete manje nego prije.

 

Bik

BikDanas vam stoji porast dobrog raspoloženja i jedna lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde ni od vaših planova danas – ići ćete tamo gdje vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih, dešavanja.

 

Blizanci

BlizanciNeko vam svojim primjedbama ili pokušajima da vas povuče u priču smeta da se fokusirate na neku obavezu ili posao koji ste otpočeli. Vidjećete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano nekako ići usiljeno. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

 

Rak

RakProbudili ste se u odličnom raspoloženju, svjesni nekih lijepih dešavanja koja su danas pred vama. No, čini mi se da ćete i te kako morati da promijenite svoje planove, jer će neke neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi dio dana za provod, ne brinite.

 

Lav

LavĆutite, ali onako fino ključate u sebi i uzdržavate se da nekim ljudima ne “skrešete u brk” baš sve ono što inače mislite o njima. Ako se i vaša voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo da prošetate, rashladite glavu, preuveličali ste sve…

 

Djevica

DjevicaNeko u poslovnom segmentu kao da se trudi da vam pokvari raspoloženje, ali ćete ga vi u potpunosti “iskulirati”. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Imate vi preča posla – napravili ste neki dogovor koji vam je važan i želite da se posvetite sebi.

 

Vaga

VagaMorate danas da zatražite pomoć od kolege po nekom pitanju, a to vam baš i nije milo, jer ste svjesni da ćete morati da uzvratite uslugu kad – tad. Prijatelji vam pomažu da riješite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savjet.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako danas niste planirali ama baš ništa konkretnije da uradite, ispada da ćete biti zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od svojih planova o zabavi, kalkulisaćete i pokušavati da uklopite sve ovo. Vjerovatno ćete se na kraju pogubiti u potpunosti i dići ruke od svega.

 

Strijelac

StrijelacVi kao da ste namjerno ostavili da neku bitnu poslovnu obavezu završite u posljednjem trenutku. E, zato ćete sada da se nervirate i trčite na sve strane, usput obećavajući sami sebi: “Nikad više na ovaj način!” Pa dobro, još će se vidjeti koliko ste od riječi po ovom pitanju.

 

Jarac

JaracŠto se poslovnih obaveza tiče, “hladni ste kao špricer”. Sve što je bilo bitno uradili ste i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vrijeme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas i te kako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije. Uživajte!

 

Vodolija

VodolijaVi znate šta hoćete. Problem je u tome što to drugi ne znaju, a vi se ni ne trudite da im to objasnite. Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promjenjivošću, ali se vi nimalo ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se. Vi nemate namjeru da se prilagođavate nikome.

 

Ribe

RibeTaj poslovni razgovor je u vašoj glavi izgledao fenomenalno. Tačno ste znali šta ćete reći i kako ćete postupiti. Međutim, realnost priča neku drugu priču – druga strana uvodi promjene koje nikako niste očekivali. Duboko udahnite i spremite se da se prilagođavate novonastalim situacijama u hodu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info