Dnevni horoskop za 07.12.2017.

0

Ovan

OvanKoristite prvi dio dana na najbolji mogući način, jer će vam popodnevni sati i veče donijeti nervozu. Ne budite previše zahtjevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osjećati veliku sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno prema voljenoj osobi.

 

Bik

BikDanas će morati da budu aktuelne promjene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu onome što ste namjeravali. Iako vas neki postupci saradnika zabrinjavaju, sada nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o nekim zajedničkim planovima ili prioritetima.

 

Blizanci

BlizanciOsjećate da postoji neka vrsta zastoja u jednom poslovnom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete u čemu je problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate namjeru da riješite jednu problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji vi želite.

 

Rak

RakZnate da nešto morate promijeniti u svom pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. Iskreno, ovo neće biti naročito uspješno. Smatrate da vas voljena osoba suviše pritišće i opterećuje nekim stvarima. Sada niste spremni da se nosite sa tim.

 

Lav

LavPostavićete se prilično zahtjevno i dominantno u odnosu sa nekim iz poslovnog okruženja. Druga strana toleriše vaše ponašanje, ali imajte granice. Vaša voljena osoba je podvukla crtu po nekim pitanjima i nema namjeru da se vraća u prošlost i da ih preispituje opet. Prihvatite kompromis koji vam se nudi.

 

Djevica

DjevicaIako se ni ne trudite nešto naročito, svjesni ste da se situacije u poslovnom segmentu odvijaju u vašu korist. Prija vam ovo i iskreno se nadate da će i potrajati. Vi ćete gledati da “uhvatite krivinu” kad god budete u prilici. Komunikacija sa suprotnim polom teče lako, ostavljate dobar utisak.

 

Vaga

VagaSkockali ste u svojoj glavi šta tačno želite od jednog poslovnog odnosa i danas ćete pokušati da uradite tačno ono za šta znate da će proizvesti najbolji utisak. Neki bi ovo nazvali manipulacijom, ali mi ćemo to nazvati pravom poslovnom promućurnošću. Bitno je da je rezultat tu, zar ne?

 

Škorpija

ŠkorpijaNeko vas u poslovnom segmentu pritišće, ali ni vi niste “mačiji kašalj” pa ćete i te kako umjeti da odgovorite istom mjerom. Samo bez rasprava, umijete vi to mnogo bolje. Svjesni ste da imate veliki uticaj na jednu osobu koja vam se potajno dopada i danas ćete se malo poigravati sa njom.

 

Strijelac

StrijelacDanas se jedna dosta ozbiljna prepreka postavlja pred vas u poslovnom segmentu. Ovo može biti zahtjevni saradnik ili neki uslov koji vam je nametnut. Bez dizanja panike, brzo ćete ovo prevazići. Trudite se da promijenite svoje ponašanje prema voljenoj osobi, jer ste svjesni da u nekim stvarima griješite.

 

Jarac

JaracTranzitni Mjesec je u vašem znaku u dosta podsticajnim aspektima i pred Jarčevima je jedan dan kada mogu promijeniti neke ne samo poslovne, već i emotivne situacije. Danas preuzmite inicijativu u svemu što vam je bitno, jer imate moć da preokrenete neke ustaljene situacije.

 

Vodolija

VodolijaIako danas sve funkcioniše u nekom ustaljenom ritmu, vi ste lično nezadovoljni, jer smatrate da ste mogli da postignete mnogo više. Ne opterećujte se, ovo je samo prolazno neraspoloženje. Napravite dobar plan obaveza, da ne biste kasnili u dogovoru sa voljenom osobom ili simpatijom.

 

Ribe

RibeRiješili ste da se u potpunosti posvetite jednom dogovoru, a možete računati i na pomoć nekog prijatelja ili kolege ili posrednika koji će na drugu stranu izvršiti veliki uticaj. Dobijate neke savjete kako da postupite u jednoj situaciji sa emotivnim partnerom. Vrijedilo bi poslušati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info