Dnevni horoskop za 03.12.2017.

0

Ovan

OvanU prvom dijelu dana ćete imati osjećaj da nekako teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promijeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osjećati mnogo bolje i podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi nekim dragim osobama. Ići ćete u centar dešavanja, prija vam okruženost ljudima.

 

Bik

BikDanas ćete, u toku prijepodneva, rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj sedmici. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promijenite i poboljšate. Danas povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, naročito ako vam ona bude prebacivala flertovanje.

 

Blizanci

BlizanciBurna radna sedmica je iza vas, malo ste premoreni, a teško je da ćete danas imati nekih velikih mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

 

Rak

RakPrijepodne vam je prilično mirno, doduše pomalo statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se dobro, jer se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj “akciji”, moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.

 

Lav

LavDanas ćete moći da se posvetite malo više sebi, ali i svojim ukućanima. Doduše, prilično ste iscrpljeni pa će vam odgovarati jedna mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije taman dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite jedan sastanak koji vam je vrlo zanimljiv.

 

Djevica

DjevicaU toku prijepodnevnih sati očekuje vas malo veća gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate cijeli dan, ali će vas popodne ipak razuvjeriti. Tada je i te kako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, ali i svom odmoru.

 

Vaga

VagaAko kažemo da ste danas riješili da se opustite i posvetite samo sebi, to vjerovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama jedan lijep i podsticajan dan za sve.

 

Škorpija

ŠkorpijaPred vama je savršen dan za sve, a naročito za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne sedmice sebe i svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je i te kako potrebno da se opustite. Vjerovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se, baviti nekim sitnim poslićima.

 

Strijelac

StrijelacI vi ćete u toku prijepodneva biti okupirani nekim obavezama i smatrati da nećete uspjeti da pronađete vremena da udovoljite sebi i izađete negdje sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti puni energije i spremni na akciju.

 

Jarac

JaracDanas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželjeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti najveći dio svog vremena. Odlično raspoloženje.

 

Vodolija

VodolijaDanas sve polako, sve natenane. Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni, spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping padne kao opcija.

 

Ribe

RibeVaši su planovi za današnji dan više nego dobri, ali u prijepodnevnim satima ćete morati malo da se ubrzate ukoliko imate namjeru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti s uma da će popodne donijeti neke nepredviđene situacije pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info