Dnevni horoskop za 02.12.2017.

0

Ovan

OvanPrepreke na koje nailazite čine vas odlučnijima u namjeri da uspijete i bude borca u vama. Možda vas neće pratiti podrška okoline, ali sve će se ubrzo riješiti. Preispitaćete osjećanja prema simpatiji i donijeti odluku. Kad se ono što vam govori srce poklopi s mišljenjem najbližeg prijatelja, znaćete da je to ono pravo.

 

Bik

BikPartner će biti pun inicijative i ideja koje će podsticati vaše dobro raspoloženje. Otvorenije će vam pričati o sebi, čak i neke stvari koje je dugo držao potisnutim. Ipak, nemojte mu zamjeriti što vam to nije rekao ranije. Pojedinci, čija vam je podrška nedostajala, napokon će stati na vašu stranu u vrlo važnim situacijama.

 

Blizanci

BlizanciOsjećaćete da ste na prekretnici i razmišljati o promjeni posla ili finansijskom osamostaljivanju. U odličnom ste razdoblju za takve odluke, ali ipak dvaput razmislite. Neko će vam se požaliti na svoju lošu novčanu situaciju pa ćete učiniti sve da toj osobi pomognete. Ljubavnom životu udahnite malo više uzbuđenja i dramatike.

 

Rak

RakU odličnoj ste formi pa se posvetite aktivnostima koje iziskuju izdržljivost i snagu. Da su vaši savjeti i prijedlozi zlata vrijedni, uvjerićete se kad osoba od koje ste to najmanje očekivali, pokaže koliko vas cijeni. Ne uzimajte k srcu partnerove postupke i izgovorene riječi – do vas mu je stalo više nego što se čini.

 

Lav

LavZbog slabe koncentracije teže ćete se fokusirati na obaveze. Zaboravljaćete dogovore i obećanja pa će se neki ljudi ljutiti na vas. Nedostajaće vam strpljenja u ljubavnim odnosima. Očekivaćete partnerovu potpunu predanost i razumijevanje, a ako to izostane posumnjaćete u njegovu vjernost. Pretjerivaćete.

 

Djevica

DjevicaNe odgađajte ono što možete odmah obaviti, jer je šteta ne djelovati u danu u kojem imate veliku planetarnu podršku. Ukoliko želite da nekoga uvjerite u nešto, sve će se odvijati bez teškoća. Krasiće vas odlična koncentracija i verbalna vještina. Neke će nepravde biti ispravljene, a nesporazumi, posebno ljubavni, biti riješeni.

 

Vaga

VagaVaši su planovi divni, ali preobimni i nema šanse da danas završite ono što ste planirali. Doduše, vi ćete trčati i “lomiti se” da postignete sve, ali ćete na kraju shvatiti da morate da odredite prioritete. U emotivnom dijelu se osjećate izuzetno i raspoloženi ste za kontakt sa voljenom osobom.

 

Škorpija

ŠkorpijaI sami shvatate da vam je vrijeme danas ograničeno i da ne možete postići sve ono na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što vi smatrate da je bitno. U dogovorima budite precizni, može se desiti da se vi i druga strane ne razumijete najbolje.

 

Strijelac

StrijelacSposobnost da pročitate tuđe misli i predvidite razvoj situacije pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, počnite s dijetom. Manje boravite u zadimljenim prostorijama.

 

Jarac

JaracZnatiželja će vas podsticati da upoznajete nove ljude i razgovarate s nepoznatima. Drugi će vas doživljavati druželjubivom osobom pa će se prijateljski i ljubavni kontakti odvijati neometano. Iako će se planovi ostvarivati sporije nego što biste htjeli, privremene odgode nisu razlog za nerviranje.

 

Vodolija

VodolijaPoslove ćete obavljati bezvoljno i izbjegavati pojedince koji vas gnjave svojom površnošću. Više zadovoljstva pronaći ćete u krugu porodice ili prijatelja. Ukoliko prihvatite poneki poziv za kafu ili izlazak, rasteretićete se od napornih događanja. Otkrćete ko vam je svojim spletkama nastojao pomrsiti račune.

 

Ribe

RibeNepogrešivo ćete zapažati sve detalje i nijanse partnerovog ponašanja. Zato će svaki razgovor usmjeren ka rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate. Ne žurite sa zaključcima, ali ni u dogovorima, pokušajte da funkcionišete u jednom laganom tempu i sve će ići baš kako treba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info