Novembar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Nova frizura odličan je način da promijenite svoj stajling, a neka vam ovih deset, trenutno najpopularnijih, služe kao inspiracija za sljedeću posjetu frizeru.

Budite prava diva pedesetih godina prošlog vijeka pomoću ove retro frizure koja je idealna za sve prilike.

Paž frizura s loknama odličan je način da vašoj kosi dodate dimenzionalnost, ali i strukturu.

5

Volumen je ono što od obične frizure pravi fantastičnu!

 

Zagasiti tonovi dodatno su poboljšani crvenkastim odsjajem koji ovoj frizuri pomaže da izgleda moderno i svestrano.

Kosa koja “izvire” iz bočnog razdjeljka i pruža se do ispod brade stvara klasičnu paž frizuru sa modernim elementima koja je idealna za svako doba dana ili noći.

Tamnija varijanta zlatno-ružičaste nijanse ono je što obilježava ovu frizuru kod koje je jedan dio kose zakačen tik iznad potiljka, s drugi dio slobodno pada.

Talasaste, duge šiške čiji je jedan dio prebačen preko čela, a drugi na suprotnu stranu, ovoj frizuri daju fantastičan volumen te je čine veoma modernom i trendi.

Ovaj, pomalo buntovnički stil, definitivno privlači pažnju, a karakterišu ga istanjene strane i šiške čija je multidimenzionalnost pojačana pomoću svjetlijih pramenova.

Nemojte se zadovoljavati “mlitavim” uvojcima – “naduvajte” vašu frizuru volumenom! Upravo to je napravljeno kod ovog stila koji je kombinacija zlatno-smeđih nijansi i pramenova boje meda, a čiji pramenovi kose jednostavno zrače seksipilom.

Vješto napravljene šiške zapravo prelamaju ovaj kratki stil te se ponašaju kao temelj za volumen na vrhu. Vanila plava nijansa samo dodatno ističe stil.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info