Moda: Evo koji trendovi su hit ove zime!

0

Sa novom sezonom, u prvi plan dolaze i određeni tendovi, a upravo sljedeći su pravi hit ove zime!

Rolka


Tokom hladnijih dana, bluza, majica ili džemper sa rol kragnom više je nego poželjan komad garderobe. Naravno, ukoliko imate osjećaj da vas kragna steže, birajte modele koji imaju malo labaviju kragnu i problem je riješen.

Životinjski uzorak


Jedan od vodećih uzoraka svakako je leopardova koža (mislimo na vještačku kožu), a upravo ovaj uzorak može vašem stajlingu dati notu luksuza. Ipak, nemojte pretjerivati! Samo jedan komad garderobe sa ovim uzorkom sasvim je dovoljan: kaput, jakna, ali i asesoari poput cipela, torbe ili čak kaiša odličan su način da nosite ovaj popularni uzorak.

Crvena


Vladavina crvene nastavlja se i tokom zimske sezone, a ovu prekrasnu boju možete uvrstiti u svoj stajling na tako mnogo načina. Ukoliko niste njen ljubitelj, dovoljno je da nosite neki od asesoara u ovoj boji i sigurno ćete izgledati svježije i modernije.

Pletena haljina


Reći ćemo samo ovo – s njom nema zime! Idealna za sve prilike (samo prilagodite dužinu), pletena haljina odličan je izbor za hladne zimske dane.

Pliš


Jedan od najpopularnijih materijala tokom jesenje sezone je pliš. Međutim, on će biti i veoma veliki hit tokom zime, pogotovo ako se u obzir uzme da je i jedan od vodećih materijala tokom praznične sezone. Torbe, bluze, pantalone ili čak čizme – sve se veoma lako može uvrsiti u svakodnevni stajling.

Čizme sa naborima


Čizme su nam i više nego prijeko potrebne tokom zimske sezone, a kada je već riječ o njima, u prvi plan nam dolaze čizme sa naborima. Veoma moderne i privlačne, idealne za kombinovanje sa suknjama, haljinama ili pantalonama (čak i helankama) – sve je do vas i vaših afiniteta.

Pantalone od somota


Sjećate li se dobrog starog somota? E pa, on se vratio na velika vrata, a ako želite da izgledate baš fantastično i elegantno, birajte smeđe pantalone od somota koje se mogu veoma lako kombinovati sa svim drugim komadima garderobe i bojama.

Torba sa uzicom


Torba je uvijek poželjna, a tokom zime jedan od vodećih trendova biće torba sa uzicom. Naravno, poželjno je da je uzica od lanca, ali nećete pogriješiti ni ako birate modele čija je uzica od kože.

Jakna


I to ne bilo kakva već kratka takozvana puffer jakna. Riječ je o jakni koja je bila jako popularna tokom devedesetih godina prošlog vijeka, a koja izgleda kao da je naduvana. Veoma udobna i topla, sigurno će naći mjesto i u vašem ormaru.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: