Ove 3 torbe su hit ove jeseni!

0

Mali modni detalji svakako su jedan od najboljih načina na koje možete osvježiti svoj stajling, a oni vam mogu pomoći i da od sasvim obične kombinacije kreirate fantastičnu. A, kada je riječ o asesoarima, torba je jedan od najdražih i najpopularnijih, a upravo sljedeće tri torbe apsolutni su hit ove sezone.

Mala okrugla torba

Malena i preslatka, okrugla torbica jedan je od najvećih trendova ove jeseni. Veoma je zgodna za kombinovanje te se može uklopiti u skoro svaki stajling. Doduše, ukoliko volite da nosite mnogo stvari, imaćete problem da ih stavite u ovu torbu. Ipak, telefon, novčanik i još par svakodnevnih potrepština mogu se veoma lako “upakovati” u okruglu torbicu.

Torba sa životinjskim uzorkom

Bez obzira da li volite životinjski uzorak ili ne, činjenica je da vam upravo on može osvježiti stajling. Ipak, ovdje je glavno pravilo: bez pretjerivanja! Dakle, samo jedan komad odjeće sa ovim uzorkom sasvim je dovoljan. Međutim, još je i bolje ukoliko birate asesoare (šal, marama, kapa ili torba) ili cipele koji imaju životinjski uzorak. Kada je riječ o torbama, najbolje je da birate pismo-torbu koju krasi ovaj uzorak, jer je možete nositi baš u svim prilikama.

Ruksak

Ne, nije riječ o povratku u srednju školu već o modernim modelima popularnog ruksaka. Odličan je, jer je veoma praktičan te garantovano možete u njega staviti sve što vam je potrebno da imate sa sobom tokom dana. Naravno, birajte modele koji imaju ručku na vrhu, jer ćete onda biti u prilici da popularni ruksak nosite i u ruci (ne samo preko ramena) ukoliko to situacija zahtijeva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info