Dnevni horoskop za 06.11.2017.

0

Ovan

OvanOdlična komunkacija sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate mogućnosti da kroz inicijativu pokrenete ona pitanja koja vas interesuju. Drugi dio dana vam donosi veću interakciju sa osobom koja vas jako privlači, a koju ste nedavno upoznali.

 

Bik

BikPonašanje pojedinaca iz neposredne okoline djelovaće loše na vaše raspoloženje i radni elan. Vodite više računa o detaljima i rokovima i nemojte davati brzopleta obećanja. Neko ozbiljno računa na vas pa ga i vi ozbiljno shvatite. Oprezno brojite novac i čuvajte važne stvari i dokumente.

 

Blizanci

BlizanciOdličan dan je pred vama, malo toga nećete uspjeti da realizujete na onaj način na koji ste zamislili. Više nego dobra saradnja sa kolegama. Emotivni partner pokazuje dobru volju da riješi neki problem koji se odskora pojavio. Prihvatite, ne inatite se bez potrebe.

 

Rak

RakDan velike angažovanosti u poslovnom segmentu, ali ćete se osjećati dobro, jer ćete uspjeti da završite više od onoga što ste očekivali. Prema emotivnom partneru nastupate dosta netaktično. Druga strana će vam uzvratiti istom mjerom.

 

Lav

LavDanas ste u dosta dobrom raspoloženju pa ćete lakše prelaziti i preko nekih sitnijih napetih situacija u poslovnom segmentu. Dobar momenat da odradite neku obavezu koju konstantno odlažete. Odličan dan za nova poznanstva. Flertovanje naglašeno.

 

Djevica

DjevicaImate svu potrebnu podršku da biste napravili neku značajniju promjenu u poslovnom segmentu. Privatnicima ide bitan poslovni razgovor. Dan sklada i podsticajnog raspoloženja sa emotivnim partnerom. Neke nesuglasice možete riješiti očas posla.

 

Vaga

VagaAngažujete se oko nekog poslovnog dogovora, iako mislite da je teško da ćete uspjeti u svojim namjerama. Ipak, rezultat vas može iznenaditi. Imate osjećaj da vas partner ne podržava i da ne razumije principe po kojima funkcionišete.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaščistićete ste neke dosta važne poslovne obaveze u prvoj polovini dana i drugi dio ćete iskoristiti da pokušate da pokrenete razgovor o nekom novcu koji nikako da legne na vaš račun. Imate velike planove sa emotivnim partnerom.

 

Strijelac

StrijelacDosta ste u toku današnjeg dana snalažljivi, a istina je i da se neke okolnosti namiještaju u vašu korist pa ćete na lakši način pokrenuti jednu saradnju koja vam je važna. Emotivni partner očekuje nešto od vas, ali nije sigurno da ćete uspjeti da ga ispoštujete.

 

Jarac

JaracPoslovni partner će vas danas prilično iznenaditi jednom ponudom. O ovome što vam se nudi zaista vrijedi razmisliti, čak iako niste u potpunosti zadovoljni uslovima. Pregovarajte. Razočarani ste, jer voljena osoba vjerovatno neće biti u mogućnosti da se vidi sa vama.

 

Vodolija

VodolijaKroz razgovor sa poslovnim partnerom dobijate obećanje na koje znate da možete računati. Danas je dan ozbiljnih priča koje mogu imati značajne posljedice po vaš poslovni segment. Odličan je trenutak za komunikaciju sa emotivnim partnerom i rješavanje bitnih pitanja.

 

Ribe

RibeRiješili ste da danas završite nešto što dugo odlažete i spremno ćete se baciti na posao. Odličan dan je pred vama. Emotivni partner vam šalje signale, ali vi kao da ne primjećujete. Usmjereni ste u potpunosti na poslovni segment.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info