Dnevni horoskop za 02.11.2017.

0

Ovan

OvanMorate dobro da se organizujete danas, možda i da napravite neku preraspodjelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali ili da završite sve obaveze. Bićete nervozni, ali to vam nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

 

Bik

BikDosta vremena će vam oduzeti poslovne obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu pa morate da odradite i njegov dio. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom ili idite u šoping sa prijateljima. Prijaće vam.

 

Blizanci

BlizanciOmiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili učiniti da situaciju razjasnite, a da se voljeni pri tome ne nađe uvrijeđen ili ljut.

 

Rak

RakBićete razdražljivi i nestrpljivi. Izbjegavajte rasprave, čak i ako se budete osjećali izazvani na njih odgovoriti. Mogla bi se pojačati napetost s partnerom, a uzrok će biti vaša šutljivost i nespremnost za razgovor. Ako čujete trač o nekome ko vam je drag i blizak, možda je najbolje da sve zadržite za sebe.

 

Lav

LavBudete li spremni na saradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Očekujete li poziv iz inostranstva, koji se tiče posla ili obrazovanja, dočekaćete ga spremni. Bićete privlačni suprotnom polu, a to će vas odvesti u uzbudljivu ljubavnu avanturu. Međutim, nećete biti posve zadovoljni. Nedostajaće vam osjećaj sigurnosti.

 

Djevica

DjevicaStres će vas vrebati na svakom koraku. Neće vam poći za rukom pronaći zajednički jezik s partnerom. Oboje ćete burno reagovati na izgovorene riječi i smatrati da ono drugo nije u pravu. Ne budite neprijateljski raspoloženi prema nekome ko vam je nesimpatičan, a nikad vam nije ništa loše uradio.

 

Vaga

VagaNi u najvećoj gužvi ili strci nećete gubiti prisebnost pa stres na vama neće ostavljati traga. Svi oni čija zanimanja zahtijevaju uvjerljivost i rječitost danas će biti posebno uspješni. Slobodni bi mogli primiti poruku od simpatije ili će poznanstvo na facebooku iz dobrog prijateljstva prerasti u ljubavno.

 

Škorpija

ŠkorpijaRiješit ćete problem vezan za porez, račune ili dugovanja. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili brakorazvodnu parnicu privesti kraju. Prihvatite poziv na izlazak i kafu s prijateljima, čak iako vam se nikud ne ide. Potrebno vam je da se odmaknete od uobičajenih, rutinskih situacija koje vas čine nervoznima i bezvoljnima.

 

Strijelac

StrijelacHrabro i direktno iznosićete svoje stavove ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prešućivati pa će se mnogi, koji su vam se zamjerili, naći na udaru vaših kritika. Odnos s partnerom pogoršava se zbog uplitanja drugih u vaš brak, ali takvima ćete znati pokazati gdje im je pravo mjesto.

 

Jarac

JaracNiti vi danas u potpunosti znate šta hoćete niti iskreno drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega, naročito ako nadređeni krene da vam upućuje besmislene kritike.

 

Vodolija

VodolijaKoliko s jedne strane uspijevate da završite sve svoje obaveze i ostvarite neke interesantne komunikacije sa potencijalnim poslovnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mjesta da maknete. Ostavite za neki drugi dan, biće prilika. Dan dobar za nova poznanstva.

 

Ribe

RibeObaveze i potrebe bližnjih postaće vam teret. Potrebno vam je više samoće i odmora od burne svakodnevnice. Pronađite nešto što vas veseli, mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne spone biće čvrste i snažne, ali će biti i napetosti na koju ćete previše burno reagovati. Opustite se i ne tražite savršenstvo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info