Večeras: Mlad Mjesec u znaku Vage (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Oktobarski mladi Mjesec pada u znak Vage i ovo je idealno vrijeme da pokušamo pronaći ravnotežu u svojim životima. Vaga je predstavljena “čuvarom vage”, što znači da kadgod imamo njenu snažnu energiju, veoma lako možemo pronaći ravnotežu, kako u svakodnevnim aktivnostima tako i u duši i mislima.

Zaista je potrebno da nam um i srce budu usklađeni, ali mnogima od nas dešava se da budemo “uhvaćeni” u mentalnim procesima te zaboravimo na intuitivne i nježnije smjernice koje nam srce može pružiti. Pod uticajem ovog mladog Mjeseca, veoma je važno da pronađemo ovu ravnotežu i otvorimo i srce i um.

Vaše srce vam poručuje mnogo toga pa iskoristite vibracije mladog Mjeseca u znaku Vage da počnete da obraćate pažnju na to. Na svakodnevnom nivou, ovaj mladi Mjesec pomoći će vam da shvatite na koji način birate da utrošite svoju energiju. Ukoliko vam je nešto oduzimalo mnogo vremena ili ukoliko se borite da nešto završite, ovaj mladi Mjesec može vas “natjerati” da konačno napravite balans.

Isto tako, ukoliko ste odugovlačili sa nekim projektima ili ste se borili da se posvetite određenim odlukama u svom životu, sada je pravo vrijeme da krenete naprijed, jer vam energija ovog mladog Mjeseca može pomoći da stvari konačno stavite u perspektivu i napravite neophodnu raznotežu.

Bez obzira na poruke koje možete primiti tokom ovog mladog Mjeseca, sve će se vratiti na to kako možete uspostaviti zdravu ravnotežu, kako u svom unutrašnjem tako i u spoljašnjem svijetu.

Potrebno je napomenuti da ovaj mladi Mjesec ima i energiju koja je pomalo oštra, a što može uticati na to da se osjećate, blago rečeno, haotično, kao da ste razbacani na sve strane, ali sve dok obraćate pažnju na to šta je potrebno uraditi i pronađete balans u svim situacijama, sve će teći glatko.

Ako se osjećate pomalo nesigurno uz energiju ovog mladog Mjeseca, zapitajte se kako u svoj život možete unijeti više ravnoteže i prizemljenosti te pokušajte da tome pristupite korak po korak. Osjećaj kao da vas mjesto ne drži siguran je znak da vam je ravnoteža potrebna pa obratite pažnju.

Na kraju, oktobarski mladi Mjesec donosi mnogo potencijala i sreće, a vi morate biti strpljivi i da obratite pažnju na znakove koji su pred vama. Dok je primarni cilj Vage pronalaženje ravnoteže, ona ima i svoju drugu stranu, a to je pokazivanje saosjećanja i empatije prema drugima. Riječ je o tome da je potrebno da stavite sebe na nečije mjesto i pronađete saosjećanje za ljude koji vas okružuju.

Pod uticajem ovog mladog Mjeseca, važno je da razmislite i o uspostavljanu ravnoteže sa drugim ljudima. Ukoliko ste primijetili kako vam neko stalno oduzima vrijeme ili konstantno zahtijeva neke stvari od vas, sada je vrijeme da uspostavite granice i naučite da kažete: “Ne”. Isto tako, ako se nalazite u sukobu s nekim, a ne možete da pronađete rješenje za taj problem, možda biste trebali da se stavite na mjesto te osobe i vidite da li će vam to pomoći da dobijete novu perspektivu. Ponekad, kada promijenite način na koji gledate na stvari, stvari na koje gledate mogu se promijeniti. A upravo sada je pravo vrijeme za to!

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: